• Putin a îmbrăcat un costum de blană și a condus o șenilată blindată
  • Președintele rus este în minivacanță cu Serghie Șoigu, ministrul rus al Apărării
  • De luni, Putin revine la Moscova

După ce l-a provocat pe Joe Biden la o discuție live despre cine e ucigaș, Vladimir Putin s-a ținut de cuvânt și a plecat într-o minivacanță. Și nu oriunde, ci în taigaua siberiană.

Vladimir Putin se află într-o minivacanță împreună cu ministrul rus al Apărării Serghei Șoigu. Ambii sunt îmbrăcați în costume de blană, iar cel care conduce șenileta blindată prin pădure este chiar Putin. Se citește pe fața președintelui rus că e fericit ca un copil de isprava lui. Putin și Șoigu au înaintat pe un drum forestier pentru a se bucura de natura siberiană.

Pe lângă distracția din taiga, Serghei Șoigu l-a dus pe Putin în atelierul său de tâmplărie. Și, n-ai să crezi, dar cei doi au băut un ceai, afară, la umbra unui brad. Am tras cu ochiul să văd dacă aveau și ceva tărie pe masa. Să știi că pahare potrivite au, dar sticla de tărie probabil că au ascuns-o, căci nu s-ar potrivi cu imaginea lui Putin. Urmează o nouă săptămână, rămâne de văzut dacă Biden va răspunde provocării lui Putin, la o dezbatere live, online.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI