• Războiul din Ucraina a început cu Crimeea şi trebuie să se încheie cu eliberarea acesteia, a declarat preşedintele Volodimir Zelenski.
  • Preşedintele Ucrainei a vorbit marţi la câteva ore după ce o serie de explozii au lovit baza militară Saky de lângă Novofedorivka, în vestul Crimeei.
  • Zelenski nu a menţionat exploziile, dar şi-a dedicat discursul peninsulei, spunând: „Crimeea este ucraineană şi nu vom renunţa niciodată la ea”.

Războiul din Ucraina a început cu Crimeea şi trebuie să se încheie cu eliberarea acesteia, a declarat preşedintele Volodimir Zelenski.

Preşedintele Ucrainei a vorbit marţi la câteva ore după ce o serie de explozii au lovit baza militară Saky de lângă Novofedorivka, în vestul Crimeei.

Zelenski nu a menţionat exploziile, dar şi-a dedicat discursul peninsulei, spunând: „Crimeea este ucraineană şi nu vom renunţa niciodată la ea”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Nu vom uita că războiul rusesc împotriva Ucrainei a început cu ocuparea Crimeei. Acest război rusesc… a început cu Crimeea şi trebuie să se încheie cu Crimeea – cu eliberarea ei”, a mai spus marţi preşedintele Ucrainei.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro