• În ultimul său apel video, președintele ucrainean Volodimir Zelenski îndeamnă, din nou, comunitatea internațională să recunoască Rusia drept „stat terorist”.
  • Asta după ce rușii au atacat o închisoare din regiunea separatistă Donețk și au ucis 40 de prizonieri de război ucraineni.
  • O astfel de decizie (de recunoaștere a Rusiei ca stat terorist) va îngreuna în mod automat existența statului terorist și va rupe toate diferitele relații politice și de afaceri pe care Rusia le-ar fi menținut altfel.

În ultimul său apel video, președintele ucrainean Volodimir Zelenski îndeamnă, din nou, comunitatea internațională să recunoască Rusia drept „stat terorist”. Asta după ce rușii au atacat o închisoare din regiunea separatistă Donețk și au ucis 40 de prizonieri de război ucraineni.

O astfel de decizie (de recunoaștere a Rusiei ca stat terorist) va îngreuna în mod automat existența statului terorist și va rupe toate diferitele relații politice și de afaceri pe care Rusia le-ar fi menținut altfel.

Cu cât se va întâmpla mai repede, cu atât mai puțin rău va avea Rusia timp să facă.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Atât oficialii ucraineni, cât și cei ruși s-au acuzat reciproc pentru moartea zecilor de prizonieri în atacul
de vineri de la închisoarea Oleniv-ka. Transferând vina pentru atac asupra Rusiei, Zelenski spune
că toate dovezile privind atacul vor fi colectate și așa se va afla adevăratul vinovat.

Toate dovezile acestei crime comise de ocupanți vor fi colectate. Toți cei care au fost de acord, au organizat, au aruncat în aer acești oameni și toți cei care știau despre asta sunt vinovați, toți vor fi găsiți.
Condamnarea la nivel de retorică politică nu este suficientă pentru această crimă în masă.