• Oprea (PSD): Am aflat că voucherele de vacanță nu se vor mai regăsi în buget
  • Mai multe sporuri, subvenții și indemnizații acordate angajaților de la stat ar urma să fie eliminate printr-o OUG
  • Documentul ar urma să fie semnat miercuri
  • Orban: Rămân valabile voucherele de vacanță care au fost emise anterior și care pot fi folosite în cursul anului 2021

UPDATE 14.30: Orban anunță în mod oficial că nu se emit noi vouchere de vacanță

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni, că nu vor fi emise noi vouchere de vacanță, pentru că sunt valabile, în continuare, cele acordate anterior.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a fost întrebat, în conferință de presă, dacă vor fi emise, anul acesta vouchere de vacanță, iar acesta a spus că nu se vor emite unele noi.

Rămân valabile voucherele de vacanță care au fost emise anterior și care pot fi folosite în cursul anului 2021. Nu se emit noi vouchere de vacanță pentru că sunt vouchere de vacanță care sunt valabile în continuare în cursul anului 2021”, a spus Orban.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

ȘTIRE INIȚIALĂ

Social democratul Radu Oprea a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că are informații că voucherele de vacanță, cu care erau obișnuiți românii care lucrează la stat, nu vor mai fi acordate în acest an, considerând că aceasta este o lovitură în plus pentru HoReCa.

Oprea a spus, după ședința Biroului Politic Național al PSD, că este așteptat premierul Florin Cîțu în Parlament cu bugetul, mai ales că luni social-democrații au aflat că voucherele de vacanță nu mai sunt incluse în buget.

Așteptăm să vedem dacă premierul Florin Cîțu va veni cu acest buget în Parlament. Avem o certitudine, însă, și aceasta este că bugetul va fi unul al austerității. Astăzi (luni – n.r) am aflat, spre exemplu, informația că voucherele de vacanță nu se vor mai regăsi în viitorul buget. Un domeniu atât de încercat, cum este HoReCa, nu va mai beneficia nici de această posibilitate, ca lucrătorii din România să meargă în România pentru relaxare”, a spus Radu Oprea.

Social-democrații spun că vor veni cu amendamente la buget pe toate temele importante, în conformitate cu bugetul alternativ pe care PSD l-a prezentat.