• Larysa devenea din ce în ce mai supărată pe măsură ce vorbea.
  • Este supărată în special pe Rusia, pe poporul său și pe președintele Putin.
  • În parcarea de mai jos de casa sa, poliția a căutat fragmente din racheta care a lovit un cartier rezidențial din Kiev.

M-am uitat afară și am văzut oameni alergând, așa că am fugit prin apartament și mi-am verificat toate ferestrele… și apoi am văzut ambulanța și mașinile de pompieri sosind 15 minute mai târziu”, spune Larysa, o supraviețuitoare. Femeia spune că își face griji pentru nepoții ei. Vreau să se termine cât mai repede, vreau ca Putin să moară…”.

Oh, nici măcar nu întrebați, cel mai mult îmi fac griji pentru copiii și nepoții mei, unul dintre fiii mei este pe front, cel mai mare. Nu-mi fac griji pentru mine, am pielea groasă, așa că sunt bine, dar copiii mei…”
Larysa devenea din ce în ce mai supărată pe măsură ce vorbea – și este supărată în special pe Rusia, pe poporul său și pe președintele Putin.

Fie ca ei să fie blestemați! Sper să mă audă, chiar și prietenii pe care îi cunosc acolo de o viață… să fie blestemați! Nu-mi fac griji pentru mine, sunt bătrână, dar îmi fac griji pentru copiii și nepoții mei”, a reiterat ea.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În parcarea de mai jos de casa sa, poliția a căutat fragmente din racheta care a lovit un cartier rezidențial din Kiev, în districtul Svyatoshyns’kyi. Ei încercau să afle exact ce a fost.

Rușii au tras o întreagă gamă de arme în întreaga țară, spulberând pacea de dimineață cu un efect devastator. Mașinile de acolo au luat foc în momentul în care racheta s-a izbit de pământ, iar zeci și zeci de ferestre de apartamente au fost spulberate de explozie.

Nici locul de joacă pentru copii nu a fost cruțat – am văzut urme de șrapnel pe leagăne și tobogane. Câțiva bărbați își cercetau vehiculele avariate, pentru a vedea ce pot repara.

După cum vedeți, încercăm doar să rezolvăm problema și să continuăm să trăim și să sperăm la ce e mai bine… toate războaiele din istorie au un sfârșit, așa că sper că va fi rapid și că pacea va veni curând”, a spus unul dintre ei.