• Trei elicoptere au fost trimise la fața locului, iar serviciile de pompieri și de salvare au fost chemate în ajutor.
  • Una dintre persoane a fost grav rănită, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției.
  • Poliția investighează în prezent cauza incidentului.

Două trenuri de rollercoaster s-au ciocnit într-un parc de distracții din sudul Germaniei, rănind cel puțin 34 de persoane, inclusiv 10 copii. Poliția din Swabia a declarat că doar un singur pasager a fost grav rănit în urma accidentului, care a avut loc în jurul orei locale 14.00, în parcul Legoland din Guenzburg.

Un tren de rollercoaster a frânat puternic, apoi un altul a intrat în coliziune cu acesta, a relatat agenția germană de știri dpa. Trei elicoptere au fost trimise la fața locului, iar serviciile de pompieri și de salvare au fost chemate în ajutor.

Una dintre persoane a fost grav rănită, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Dominic Geissler, în timp ce 15 dintre cei răniți au fost duși la spital pentru o evaluare medicală mai amănunțită.
Nu a fost imediat clar cum s-a putut produce accidentul. Acesta a avut loc în stația rollercoasterului Fire Dragon, a declarat pentru dpa un purtător de cuvânt al parcului de distracții.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Poliția investighează în prezent cauza incidentului. Săptămâna trecută, o femeie a murit într-un alt accident de rollercoaster într-un alt parc de distracții din sudul Germaniei.

Femeia, în vârstă de 57 de ani, a căzut din rollercoaster, în municipiul Klotten, în timp ce acesta se afla în mișcare și a murit din cauza rănilor suferite. Cauza accidentului nu a fost încă identificată.