Zeci de persoane au fost rănite după ce două trenuri de rollercoaster s-au ciocnit într-un parc de distracții

accident parc de distractii

Două trenuri de rollercoaster s-au ciocnit într-un parc de distracții din sudul Germaniei, rănind cel puțin 34 de persoane, inclusiv 10 copii. Poliția din Swabia a declarat că doar un singur pasager a fost grav rănit în urma accidentului, care a avut loc în jurul orei locale 14.00, în parcul Legoland din Guenzburg.

Un tren de rollercoaster a frânat puternic, apoi un altul a intrat în coliziune cu acesta, a relatat agenția germană de știri dpa. Trei elicoptere au fost trimise la fața locului, iar serviciile de pompieri și de salvare au fost chemate în ajutor.

Una dintre persoane a fost grav rănită, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Dominic Geissler, în timp ce 15 dintre cei răniți au fost duși la spital pentru o evaluare medicală mai amănunțită.
Nu a fost imediat clar cum s-a putut produce accidentul. Acesta a avut loc în stația rollercoasterului Fire Dragon, a declarat pentru dpa un purtător de cuvânt al parcului de distracții.

Poliția investighează în prezent cauza incidentului. Săptămâna trecută, o femeie a murit într-un alt accident de rollercoaster într-un alt parc de distracții din sudul Germaniei.

Femeia, în vârstă de 57 de ani, a căzut din rollercoaster, în municipiul Klotten, în timp ce acesta se afla în mișcare și a murit din cauza rănilor suferite. Cauza accidentului nu a fost încă identificată.

Exit mobile version