• Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a „sunat” marţi, de la distanţă, clopoţelul de deschidere la bursa de la New York.
  • Zelenski a apărut pe un ecran video în spatele platformei de unde, în mod tradiţional, se trage clopotul de deschidere.
  • Traderii s-au exprimat zgomotos, în timp ce pe un banner a fost scris mesajul: „Suntem liberi. Suntem puternici. Suntem deschişi pentru afaceri”.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a „sunat” marţi, de la distanţă, clopoţelul de deschidere la bursa de la New York. Zelenski a apărut pe un ecran video în spatele platformei de unde, în mod tradiţional, se trage clopotul de deschidere.

Traderii s-au exprimat zgomotos, în timp ce pe un banner a fost scris mesajul: „Suntem liberi. Suntem puternici. Suntem deschişi pentru afaceri”.

„Ucraina este povestea unei victorii viitoare şi o şansă pentru voi de a investi acum în proiecte în valoare de sute de miliarde de dolari pentru a împărţi victoria cu noi”, a declarat preşedintele ucrainean.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

El le-a cerut membrilor bursei să contribuie la realizarea de investiţii pentru a reconstrui fabricile şi infrastructura distruse de Rusia.

Potrivit datelor oferite de ucraineni, guvernul lui Zelenski a lansat în timpul războiului peste 500 de proiecte în valoare de 400 de miliarde de dolari pentru companiile străine şi investitorii privaţi pentru a ajuta la refacerea economiei Ucrainei.