• Președintele Ucrainei spune că moartea unei femei însărcinate într-un bombardament este cea mai recentă realizare a lui Putin.
  • Acest lucru vine în contextul în care cel puțin 13 persoane au fost ucise în Rusia.
  • El s-a adresat direct lui Vladimir Putin, într-o mișcare rară, și a spus că președintele rus a ucis încă o femeie însărcinată în atacul său terorist.

Volodimir Zelenski spune că forțele sale au interceptat și doborât aproape 40 de drone sinucigașe iraniene și mai multe rachete de croazieră în doar 12 ore, în timpul atacului de luni dimineața devreme asupra centrului Kievului.

În doar 12 ore, începând de duminică la ora 21:00, au fost distruse 37 de Shahed-uri iraniene și mai multe rachete de croazieră, a declarat Zelenski în discursul său de noapte. Lumea poate și trebuie să oprească această teroare. Când vorbim despre nevoia Ucrainei de apărare aeriană și antirachetă, vorbim despre vieți reale care sunt luate de teroriști, a declarat președintele de război.

De asemenea, el s-a adresat direct lui Vladimir Putin, într-o mișcare rară, și a spus că președintele rus a ucis încă o femeie însărcinată în atacul său terorist.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Un bărbat și o fată însărcinată în șase luni… Vladimir Putin poate marca o altă realizare – a mai ucis o femeie însărcinată, a spus Zelenski.

Acest lucru vine în contextul în care cel puțin 13 persoane au fost ucise în Rusia după ce unul dintre avioanele de vânătoare ale țării s-a prăbușit luni într-o clădire rezidențială din orașul Yeysk, în sudul țării, la scurt timp după decolare, relatează AFP.