• Zelenski spune că pe măsură ce Rusia este lovită de sancțiuni din ce în ce mai severe pentru invadarea Ucrainei în februarie anul trecut, rivalii politici ai lui Putin vor încerca să îl detoneze.
  • Deși Putin păstrează un cerc restrâns de asociați, a apărut o ruptură între mercenarii Wagner și armata rusă.
  • Fostul diplomat rus la instituțiile ONU de la Geneva, Boris Bondarev, a declarat că Putin a pierdut deja războiul din Ucraina.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că el crede că președintele rus Vladimir Putin va fi ucis în cele din urmă de un membru al cercului său apropiat, relatează The Telegraph.

Pe măsură ce Rusia este lovită de sancțiuni din ce în ce mai severe pentru invadarea Ucrainei în februarie anul trecut, rivalii politici ai lui Putin vor încerca să îl detoneze, a declarat Zelenski pentru jurnalistul Dmytro Komarov.

Va exista cu siguranță un moment în care fragilitatea regimului lui Putin va fi resimțită în Rusia”, a spus Zelenski. Atunci, carnivorii vor mânca un carnivor. Este foarte important și vor avea nevoie de un motiv pentru a justifica acest lucru. Își vor aminti. Vor găsi un motiv pentru a ucide un ucigaș. Oare va funcționa? Da. Când? Nu știu.”

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Deși Putin păstrează un cerc restrâns de asociați, a apărut o ruptură între mercenarii Wagner și armata rusă, care se învinovățesc reciproc pentru eșecurile militare, în timp ce își revendică singurele merite pentru succese. Jerusalem Post a relatat joi că fostul diplomat rus la instituțiile ONU de la Geneva, Boris Bondarev, a declarat că Putin a pierdut deja războiul din Ucraina.

Putin a pierdut totul”, a spus el într-un interviu acordat Newsweek. Toată lumea trebuie să înțeleagă că el nu este inteligent. Nu este un strateg, este pur și simplu norocos că colegii săi au fost și mai miopi decât el, dar, după cum am menționat, el este încă miop, chiar foarte miop”.

El nu se gândește la ziua de mâine, ci doar la câteva ore în care mai poate rămâne la putere, nu are niciun plan”, a adăugat Bondarev.