• Zelenski a declarat că rachetele rusești au lovit Polonia, afirmând că „teroarea nu se limitează la granițele noastre naționale” .
  • Autoritățile poloneze nu au confirmat că rachetele rusești au aterizat pe teritoriul lor.
  • NATO spune că analizează rapoartele potrivit cărora rachete sau rachete au aterizat în Polonia, țara sa membră, și că se coordonează îndeaproape cu autoritățile poloneze.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marți, în discursul său zilnic, că rachetele rusești au lovit Polonia, afirmând că teroarea nu se limitează la granițele noastre naționale” , scrie CNN.

Autoritățile poloneze nu au confirmat că rachetele rusești au aterizat pe teritoriul lor.

Rusia a negat implicarea, ministerul său al apărării afirmând că nu au fost efectuate lovituri asupra unor ținte în apropierea frontierei de stat ucraineano-poloneze” .

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

De asemenea, Departamentul de Stat al SUA a declarat că nu se află într-un punct în care să poată confirma unele dintre aceste rapoarte pe care le vedem” .

NATO spune că analizează rapoartele potrivit cărora rachete sau rachete au aterizat în Polonia, țara sa membră, și că se coordonează îndeaproape cu autoritățile poloneze.

Analizăm aceste rapoarte și ne coordonăm îndeaproape cu aliatul nostru Polonia” , a declarat un oficial NATO pentru CNN.