• Zelenski spune că este amenințat cu moartea. Acesta le-a spus liderilor UE că s-ar putea să fie ultima dată când îl vor mai vedea viu.
  • Consilierul prezidențial ucrainean a spus că Rusia l-au putea ucide pe Zelensky, dacă va pune mâna pe Ucraina.
  • Se crede că Rusia intenționează să instaleze un guvern marionetă în Ucraina, dacă va reuși să captureze cu succes Kievul.

Președintele Zelenski i-a avertizat pe liderii UE că „ar putea fi ultima dată” când îl văd în viață. Președintele Ucrainei a transmis un avertisment de rău augur pentru omologii săi europeni într-o teleconferință video aseară.

Potrivit unui jurnalist de la Walla News din Israel, el le-a spus altor lideri: „Ar putea fi ultima dată când mă vezi în viață”. Consilierul prezidențial ucrainean a avertizat mai devreme că Rusia vrea să-l omoare pe Zelenski dacă ia capitala Ucrainei.

Se crede că Rusia intenționează să instaleze un guvern marionetă în Ucraina dacă va captura cu succes Kievul. În momentul de față, mai multe lupte se duc în Capitala Ucrainei, iar armata încearcă să își apere teritoriul.

Recomandări

HAVE MORE BABIES, SAVE THE PLANET
ATAC ARMAT ÎN RUSIA
MACRON FACE O PROMISIUNE FRANCEZILOR
PROBLEME LA GRANIȚĂ
ORBAN, ACUZAT CĂ FOLOSEȘTE MAȘINĂRIA FRICII
TESLA ȘI-A REDUS CU 14% PERSONALUL

Zelenski vrea să se revină la pace, dar Rusia impune condiții

Rusia spune că nu va participa la discuții până când Ucraina nu va înceta luptele. Lavrov a declarat că Rusia va fi pregătită să poarte negocieri doar atunci când Ucraina va înceta luptele, a scris The New York Times.

Rusia a respins vineri discuțiile cu președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenski, și a precizat că încearcă să răstoarne guvernul său ales în mod democratic, despre care ministrul de externe Serghei V. Lavrov a spus că este condus de „neonaziști” și de Occident.

Nu vedem posibilitatea de a recunoaște drept democratic un guvern care persecută și folosește metode de genocid împotriva propriului popor”, a declarat Lavrov în timpul unei conferințe de presă la Moscova.