• 25 iulie va rămâne drept una dintre cele mai sângeroase zile din ultimii doi ani pe drumurile din România, după ce nouă persoane și-au pierdut viața în două accidente rutiere.
  • Ministerul Afacerilor Interne a făcut apel la români să conducă prudent.
  • Anterior acestei zile, 39 de oameni au murit în acest an în urma accidentelor rutiere.

„Două accidente grave s-au produs astăzi, în județele Bacău și Bihor. Din păcate, bilanțul este absolut tragic: 9 persoane decedate, dintre care 2 copii, și 10 persoane transportate la spital! 9 vieți pierdute în doar câteva clipe de neatenție! Doar în această dimineață! Viteza, neatenția și alcoolul la volan au consecințe dintre cele mai grave! VĂ RUGĂM SĂ CONDUCEȚI PRUDENT! NU VĂ PUNEȚI VIAȚA ÎN PERICOL PENTRU CÂTEVA MINUTE CÂȘTIGATE ÎN TRAFIC!
Drum bun tuturor!”, este mesajul transmis de MAI, duminică, în urma celor două accidente.

Duminică dimineață, un accident extrem de grav a avut loc în județul Bacău, în care au fost implicate 12 persoane. Șapte oameni printre care și doi copii au murit, iar ISU a activat planul roșu. Cinci persoane au fost transportate de urgență la spital.

În Bihor, traficul a fost oprit pe DN 19 Oradea-Carei, la ieşirea din localitatea Biharia, după o coliziune frontală între două autoturisme. Un bărbat de 38 de ani un copil de 6 ani au murit în urma accidentului. Alte cinci victime au fost transportate la spital, trei dintre ele în stare gravă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

De altfel, ulterior publicării mesajului de către MAI, alte două accidente rutiere au avut loc în judele Vrancea și Vâlcea.

Pe DN2 Focşani-Adjud, în localitatea Pufeşti, judeţul Vrancea, un autoturism a acroşat o căruţă. Potrivit primelor informaţii, în urma evenimentului rutier au rezultat şase persoane rănite, dintre care una este în stare de inconştienţă. Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Pe DN 67 Râmnicu Vâlcea-Horezu, în zona localităţii Govora, judeţul Vâlcea, un motociclu pe care se aflau două persoane a lovit din spate un autoturism. În urma coliziunii, cele două persoane de pe motocicletă au suferit leziuni, fiind evaluate medical la faţa locului.