E ÎN APELE LOR

Scafandrului Cameron Nimmo i-au trebuit 10 ani de scufundări ca să devină regele apelor. A meritat efortul! Acum, a ajuns să-i îmblânzească până și pe cei mai fioroși rechini. Nimmo petrece ore bune în apă cu greii lumii subacvatice. Îi hrănește și le oferă multă afecțiune. Doar așa a reușit să le câștige respectul.

TRAMBULIN ÎȚI SARE ÎN AJUTOR

Nu ai motive să sari în sus de bucurie? Sari totuși! Săritura pe trambulină este mișcarea prin care scapi de stres și care îți tonifiază toți mușchii din corp. Antrenamentul pe trambulină este și preferatul practicanților de parkour. Îi ajută să-și găsească echilibrul în primii lor pași pe ziduri.

OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT

Pasele la firul ierbii nu s-au văzut niciodată atât de bine. Cameramanul japonez Zono Sann face videoclipuri din unghiuri care te duc direct în mijlocul terenului. El nu are nevoie de aparatură performantă ca să ajungă la imaginile supra-realiste. Își foloseste doar prietenii, fantezia și telefonul.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

ÎNCERCARE DE BARAJ

Turcul Bulut Sahin a luat prea în serios antrenamentul pentru picioare. A urcat și a coborât scările unui baraj de apă, înalt de 70 de metri, din Istanbul. Sahin a avut o singură dorință în timpul antrenamentului pe trepte: să nu-l lase picioarele!

E OK LA HOCHEI

Campion la ice cross, Johanny Velasquez, îți arată cum să te pregătești pentru competițiile pe gheață. Îți trebuie o crosă de hochei, un puc, o rampă abruptă și mult curaj. Dacă nu știi ce să faci în primele secunde la antrenament, privește-l pe Johanny. El spune că jongleriile pe care le pune în practică sunt ideale pentru începători.

SLALOM PE ROLE

Mersul pe role nu o să ți se mai pară niciodată ușor după ce o vei vedea pe Vasilisa Mosilova. Sportiva din Belarus foloseste doar roata din fața a patinelor, în timp ce ocolește o serie lungă de obstacole. Cu talentul ei a devenit campionă mondială la slalom pe role. Poți să-i vezi demonstrațiile zilnice în online.

N-A FĂCUT-O DE OAIE!

Il cheamă Johnny și nu este doar un simplu miel de la o fermă din State, ci și un copilot ideal pentru cursele de raliuri. Ca să fie stăpân pe volan, Johnny conduce câteva ore pe zi mașina fermei. Nu face nimic de capul său! Mielul nu urcă la volan dacă nu e însoțit de instructorul său auto.