Ține pasul cu Bolt

Îți place să faci sport de dimineață? Înseamnă că ai ceva în comun cu Usain Bolt. Încă de la primele ore ale zilei, cel mai rapid om din lume face exerciții aerobice, cu gantere ușoare, fiindcă acest tip de antrenament ii face inima sa pompeze la fel de tare, ca în zilele când alerga pe pistă ! După 45 de minute de mișcare continuă, Bolt ia o gură de oxigen prin 3 serii de abdomene.

No more violence

Jelena Djokovic, soția numărului 1 ATP, desfășoara o campanie, prin fundația lui Novak Djokovic, împotriva violenței fizice și verbale asupra femeilor, care a crescut în pandemie. Programul Jelenei presupune cursuri prin care copiii, părinții și profesorii să învețe cum să-și controleze emoțiile, astfel încât să fie puternici în fața intimdării verbale, primul pas către agresiune.

Sunt „as” de mici 

Rafael Nadal, Andy Murray și Borna Coric au arătat încă din copilărie că știu să mânuiască bine racheta. La turneul Les Petit As, desfășurat între anii 2000 și 2009, Rafael Nadal cucerea trofeul de la Tarbes cu lovituri de rever, Andy Murray ridica mingea la fileu cu forță, iar Borna Coric, ajuns în finală, îl considera pe Rafa cel mai bun jucător, fiindcă se mișcă impecabil pe teren.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Și-a făcut sală

Actorul Terry Crews, cunoscut pentru rolul din White Chicks, s-a plictisit de drumurile până la sala de fitness, așa că și-a creat una proprie.„CrewsWorks” e dotată cu aparate, gantere și bare pentru greutăți! Americanul de 52 de ani, așteaptă celebritățile și modele fitness, dornice de mișcare, să îi treacă pragul.

Sfidează legea gravitației 

Când este pe pârtie Kim Gubser, practicant de slopestyle, sfidează legea gravitației cu trick-urile sale. La doar 20 de ani, elvețianul urcă în viteză pantele înalte și se dă peste cap atunci când se desprinde de pe ele. Ca să-i impresioneze pe toți cei care-l privesc, Gubser își sincronizează direcția de mers, viteza și rotațiile cu prietenul său, skiorul Ralph Welponer.

A ales potecile 

E frig si polei afară? Înseamnă că, pentru biciclistul Manuel Simion, e vremea perfectă prin care să-și crească rezistența la frig! Italianul de 27 de ani se dă cu bicicleta fără probleme pe potecile abrupte din lanțul muntos Dolomiți. Deși uneori nu vrea să se ridice de pe canapea, în cei 8 ani de pedalare, Simion nu a găsit nicio activitate care să-l distreze atât de mult!