POFTIȚI LA MASĂ!


Îți place să joci biliard în timpul liber? Atunci, trebuie neapărat sa înveți câteva trucuri prin care sa-ți intimidezi adversarii de la masă. Dacă în timpul jocului te ferești de bila neagră, jongleriile sunt un succes cand te folosesti și de ea. Puțină concentrare și câteva shot-uri de tequila te pot ajuta să mânuiești tacul ca un profesionist.

MALUMA, BABY!

Ca sa stea bine fizic la concerte, Maluma se antrenează cu spor. Cântărețul columbian face exerciții de tip cardio și se axează pe antrenamentele cu greutatea corpului. Atunci când fanele îi ascultă muzica, Maluma vrea ca vocea lui să le trimită cu gândul direct la trupul tonifiat.

EȘTI PESTE TOT ACASĂ


Instructoarea de Yoga Kayla Nielsen te sfătuiește să te ții de antrenament chiar și atunci când pleci în vacanță. Ea îți arată cele mai bune exerciții de stretching pe care să le pui în practică în deplasare. Detensionarea mușchilor îți redă energia de care ai nevoie, atunci când nu simți să te antrenezi la intensitate maximă.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

MARCAJ OM LA OM


E închisă sala la care ai abonament și totuși vrei să faci sport? Suna un prieten! Antrenoarea de crossfit Chelsea McKinney îți arată cum să înlocuiești bara de greutăți cu cel mai bun prieten. Antrenamentul nu te solicită fizic doar pe tine! Colegul implicat în exercițiu trebuie să-și incordeze toți muschii din corp ca tu sa dai randament.

SPORT ALUNECOS

Faci febră musculară după un antrenament greu la sală și abia reușești să pleci acasă pe picioarele tale? Acrobata Chantelle Mrowka a găsit însă o soluție care să te ajute: face slalom printre barele balustradelor! În plus, exercițiul o ajută să-și pună în mișcare abdomenul!

RĂMÂN LA NIVEL ÎNALT

În pandemie, gimnastele din trupa „level up sisters” fac trucuri cu cercul hula hoop în online, pentru fani. Ele vor să demonstreze tuturor că pot să faca performanță în lockdown. Fetele sunt ambițioase: nu sar peste nici o zi de antrenament! Doar așa se asigură că demonstrațiile lor vor stârni admirația celor care le privesc!