Ronaldo e bine

Cristiano Ronaldo nu chiulește de la antrenamente chiar dacă stă în autoizolare acasă.  Fotbalistul are grijă de condiția sa fizică prin exercițiile de tip cardio. Pedalează minute bune bicicleta electrică, pe ritmuri de kizomba. Este muzica prin care capătă forța necesară pentru antrenamentele intenese pe care le practică.

O mașină pe măsură

Starul echipei Lakers, LeBron James este acum si starul companiei General Motors. LeBron și-a făcut auzită vocea de campion în promo-ul noului model Hummer electric. LeBron vrea să controleze volanul mașinii pe șosea, la fel de bine cum controlează mingea pe teren.

Dream big 

Îl cheamă Max Graevski, are doar 3 ani și se antrenează la intensitate maximă ca să calce pe urmele lui Nadal. Copilul din Rusia stăpânește deja la perfecție lovitura de rever. Pentru el este importantă acuratețea mișcărilor. Cu o tehnică de joc bine pusă la punct, speră să se califice în marile campionate de tenis din lume.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Jonglează cât te țin picioarele

Cele mai bune trucuri cu mingea nu se invață în curtea școlii. Freestyler-ul din Japonia, Yuri Kamalio, te sfătuiește să partici la competiții de fotbal în stradă. Doar așa vei câștiga experiență în jonglarea balonului. Ca demonstrațiile să fie un succes trebuie să ai și un joc original de glenze.

Volei sau spikeball?

Dacă nu ești un fan al volei-ului, încearcă noua variantă a acestui sport: spikeball. Inventat de americanul Jeff Knurek, sportul nu mai presupune să ridici mingea la fileu. Acum, balonul trebuie să se lovească încotinuu de o trambulină din plasă. La volei trebuie sa eviți fileul, la spikeball pierzi dacă nu-l atingi!

Ține-te bine

Antrenoarea de crosffit Kayla îți arată cum sa faci o coregrafie de hip hop direct pe bara de tracțiuni. Mișcările propuse de ea nu par atât de complicate: te ții bine cu mâinile de bară și-ți miști picioarele de la stânga la dreapta. Scopul exercițiului este să-ți pună în mișcare toți mușchii din corp, în special mușchii spatelui.