Sergio Ramos se recuperează

„Atunci când nu mai poți, tot mai poți puțin !”. Asta demonstrează tuturor Sergio Ramos, capitanul de la Real Madrid, care după ultima accidentare, suferită în meciul naționalei Spaniei cu Germania, se antrenează cu greutăți, în sala de fitness, pentru o recuperare mai rapidă! Leziunea la bicepsul femural drept l-ar putea ține pe tușă 10 zile, dar dacă o ține în acest ritm, Ramos are toate șansele să joace în meciul cu Șahtior Donețk, din Champions League, de pe 1 decembrie!

Ronnie O’Sullivan vs. Lewis Hamilton

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Nu contează cat de bun ești, că tot se va găsi cineva să-ți critice munca ! A pățit-o și Lewis Hamilton, campion mondial la F1 ! Mai puțin impresionat de performanțele pilotului, Ronnie O’Sullivan, și el campion mondial, la snooker, spune că Hamilton a câștigat 7 titluri de F1 fiindcă mașina lui era cea mai rapidă de pe pistă ! „Eu n-aș mai fi atât de mândru de cariera mea, dacă buzunarele mesei pe care aș juca, ar fi mai mari decât cele ale adversarilor mei!” a declarat Ronnie. ”Racheta” trimisă de O’Sullivan nu l-a afectat deloc pe Hamilton ! Ba chiar mai mult, pilotul a folosit-o într-un meci de tenis, alături de tatăl său !

Turează motorul!

Takayuki Higashino, maestru în motocross-ul freestyle, ajunge aproape de cer, atunci când se desprinde de pe rampele abrupte, din circuitele special amenajate, din orașul Temecula, California! La înălțime, după ce redresează motorul, japonezul se sprinjină pe șa, direct în mâini! Deși toate trucurile pe care le face sunt de admirat, iși dă fanii pe spate mai ales atunci când se dă cu motorul peste cap!

I-a băgat în ceață

Ai lipsit, anul acesta, de la orele de hockey? Nu-i nimic! Poți sa înveți câteva trucuri, numai bune de pus în practica pe gheață, de la Zac Bell. Jucător profesionist de hockey, canadianul îți arată cum sa jonglezi cu pucul și crosa, astfel încat să bagi în ceață adversarii de pe teren! Pasele lungi de lângă poartă și pașii repezi sunt mișcările care stau la baza tacticii de joc a lui Zac!

Buturuga mică răstoarnă carul mare!

Știi și tu că buturuga mică, răstoarnă carul mare, însă japonezii o simt direct pe pielea lor! Anual, în provincia Nagano, peste o mie de curajoși se inhamă la competiția „Onbashira”! Participanții alunecă la vale, de pe pantele abrupte ale muntelui Kiso, în timp ce stau pe un buștean strașnic! Ca să pună-n practică această tradiție, veche de peste 1.200 de ani, japonezii trebuie să taie șaisprezece brazi! Câstigă competiția doar persoana care scapă fără nicio zgârietură!

În genunchi, dar niciodată îngenunchiat!

„Soarta e în mâinile noastre !” Asta ne spune skater-ul profesionist Vincios Sardi, care face trick-uri cu placa, în ciuda dizabilității sale fizice ! La 21 de ani, brazilianul îi impresionează pe toții practicanții de acest sport, prin viteza cu care se dă, în genunchi, pe pantele din skatepark-ul Buceo din Uruguay ! S-a antrenat constant timp de 6 ani ca să ajungă la performanța de acum !