Rafa, facem un selfie?

Rafael Nadal nu i-a refuzat pe fanii australieni care au vrut să se pozeze cu el în sală.

„Selfie cu Rafa vrem!”, și-au spus în gând fanii lui Nadal de la Melbourne când au văzut că numărul 2 mondial e cu ei în sală! Rând pe rând, băieții și-au făcut câte o poză cu spaniolul, care voia doar să pedaleze liniștit pe bicicletă! Dar ține la fani, n-a putut să-i refuze! A fost băiat de treabă și a stat frumos la poză. O bicicletă mai găsești, dar un fan care să te viziteze până și în sală, ba!

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Porție dublă de Madrid

Marcos Llorente și antrenorul său, Adolfo Madrid, au lansat împreună o aplicație cu antrenamente.

Nu știi ce să mai lucrezi în sală? Marcos Llorente, mijlocașul lui Atletico Madrid, îți dă câteva ponturi! A făcut echipă cu antrenorul său pentru o aplicație cu antrenamente de performanță! Să fie doar o coincidență că îl cheamă tot Madrid? Nu cred! N-ai nevoie de cine știe ce echipamente ca să urmezi programele celor doi! Llorente îți arată că ai nevoie doar de gantere, o minge și ingredientul secret…chef de treabă! Nici vorbă să scapi, după toate exercițiile acestea, fără febră musculară!

Ieșim la aer rarefiat!

Echipa „The Mountain Concept”, din Norvegia, își filmează antrenamentele pe munții Norvegiei.

Ți-ai imaginat vreodată cum ar arăta viața pe marginea prăpastiei? Nu ar fi chiar atât de rea, dacă te uiți la băieții din gașca „Mountain Concept”! Norvegienilor le place să trăiască periculos! Ultima oară, s-au cățărat în vârful muntelui Store Blåmann ca să joace un meci de baschet unu la unu! Și uite ce antrenamente de forță fac! Dimineața, pe răcoare și mai ales la înălțime merge altfel împinsul la piept!

Baschet în cascadă

Derek Herron a stabilit recordul mondial pentru un coș marcat de la cea mai mare altitudine (200m). Derek a reușit performanța după ce a escaladat Cascada Maletsunyane.

Nici starurile din NBA nu cred că ar escalada o cascadă pentru un truc cu mingea! A făcut-o, în schimb, Derek Herron! YouTuber-ul le-a demonstrat baschetbaliștilor profesioniști cum se duc aruncările de 3 puncte la următorul nivel! S-a urcat pe cascada Maletsunyane și a dat la coș! Punct ochit, punct lovit! De la 200 de metri altitudine! Așa a ajuns australianul în cartea recordurilor!

Poirier e MMAcrobat!

Dustin Poirier și-a testat abilitățile de acrobat și i-a arătat fetiței lui cum să meargă în mâini.

Cine a spus că, dacă ești luptător de MMA, nu poți avea un echilibru de acrobat? Dustin Poirier i-a arătat fetiței sale că brațele puternice nu-s făcute doar pentru a lovi sacul! Dă mai departe puțină înțelepciune marca UFC! Poirier știe că trebuie să ai forță ca lumea în brațe atunci când te lasă picioarele!