PÂRTIEEE!

Te gândești cu tristețe la sosirea iernii? Mai bine pune-ți schiurile în picioare și imprietenește-te cu frigul. Câteva ore pe pârtie îți solicită mușchii din corp atât de mult, încât nu vei mai simți gerul de afară. Fă-ți curaj! După prima experiență pe pârtie îți vei dori să participi la Jocurile Olimpice de iarnă!

SCHIMBĂ PLACA!

Nu-ți ies trucurile cu skateboard-ul? Schimbă placa! Încearcă jongleriile pe loangboard! Pentru că este o placă încăpătoare, o să ai mai multă stabilitate și precizie. Acum, poți să treci peste borduri și gropi fără să te zdruncini prea tare, datorită roților sale moi, din silicon. Dacă pe skateboard erai limitat în mișcări, pe loangboard ai loc să și dansezi!

UNDE-S DOUĂ, PUTEREA CREȘTE

Acrobatele Karina și Ellariya au găsit o metodă prin care sa scape de monotonie: yoga în pereche. Americancele fac împreună exerciții prin care își testează zilnic forța fizică. Antrenamentul le ajută să aibă o relație de prietenie cât mai strânsă.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

SPORTUL BATE FILMUL

Tom Holland, actorul care-l joacă pe Spider-Man, are cea mai tare dublură! Gimnastul Greg Townley va interpreta și în Spider-Man 3 scenele prea dificile de pus în practică de Holland! Pe platoul de filmare Greg face backflipuri și sare peste obstacole. N-are cum să nu-i iasă totul la perfecție, după ce în 2018 a primit medalia de argint la Campionatul European de Gimnastică.

ÎNTINDE COARDA

Japoneza Iwaness, campioană la double dutch, îți arată cum să sari coarda în pași de dans. Înainte să te încalți cu adidașii comozi, ea te sfătuiește să-ți încălzești bine încheieturile Exercițiul presupune să dai constant din picioare și să îmbini mișcările de breakdance cu cele de gimnastică. Dacă prietenii tăi au brațe puternice, roagă-i să învârtă perechile de corzi pentru tine!

SPORTUL CARE DĂ CULOARE

Sari pentru prima oară cu parașuta dintr-un balon cu aer? Atunci, nu uita să iei cu tine și câteva cutii cu pudră colorată, pe care să o împrăștii pe cer. Culorile vii îi vor face, pe cei care te privesc de jos, să-și dea seama cât de important este acest moment pentru tine. Ai grijă și câtă pudră folosești: trebuie să vezi clar momentul în care-ți deschizi parașuta!