E atentă la detalii

Tu cum te-ai prezentat la prima ședință pe Zoom de anul acesta? Dacă te-ai dichisit, înseamnă că ai fost în asentiment cu Serena Williams. Fostul lider WTA a fost atent la cel mai mic detaliu înainte de a se vedea online cu angajații săi. Deși formatul apelului video este în prim-plan, Serena a ținut neapărat să poarte tocurile și blugii săi preferați în timpul meeting-ului.

Happy new ye…car

Romelu Lukaku, atacantul de la Inter Milano, și-a făcut, la început anului, un cadou de 160 de mii de euro. Belgianul a adăugat colecției sale de mașini noul Maserati Levante Trofeo, SUV-ul de top al companiei. Obișnuit cu scaunele din piele naturală, fotbalistului i-au sclipit ochii atunci când și-a văzut numele inscripționat pe pragul bolidului.

Au scăpat cu o zgârietură

Surfer-ul Mickey Wright a început anul 2021 în postura de erou. În timp ce se relaxa pe plaja Keiki Shorebreak, din Hawaii, australiaul a văzut o femeie care nu reușea să facă față valurilor inalte. Atunci, Wright a fugit în apă după ea. Deși, curenții puternici i-ar fi putut îngreuna misiunea, ei l-au purtat pe Wright prin apele oceanului Pacific, astfel încât a ajuns imediat la victimă și a adus-o cu bine la mal.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Ia o gură de aer

Patinatorul profesionist Elladj Balde se descarcă de toate emoțiile tot pe gheață. Când privirile fanilor nu sunt ațintite spre el, rusul dansează după cum îi dictează inima pe lacul Minnewanka, din Canada. Mișcarea în aer liber l-a ajutat în cei 24 de ani de experiență să se recreeze cu adevărat.

În bătaia vântului

Hamish Brissett, practicant de speedflying, se distrează cel mai tare atunci când este în zbor. După ce se desprinde de pe munții Odgen, din Utah, americanul face piruete cu parapanta fiindcă nu vrea să se lase dus oricum de bătaia vântului. Când simte că amețește, Brisset o lasă mai moale: ar fi păcat ca o aterizare greșită să-i strice bunăstarea acumulată în aer.

Are nouă vieți

Skiorul Mitchell Brower zici că are 9 vieți! La 31 de ani, după fiecare desprindere periculoasă de pe rampele abrupte ale pârtiei Alta, din Munții Wasatch , americanul aterizează doar în picioare. Deși uneori crengile brazilor îi pot sta în cale, pe Mitchell n-ar putea să-l împiedice din a face rostogoliri și sărituri înalte pe zăpadă, decât o entorsă la gleznă.