Nu lasă mingea să cadă!

S-a inspirat de la Magic Johnson și Larry Bird ca să devină cel mai bun freestyler din baschet. La doar 17 ani, japonezul Yoh face trucuri cu mingea fără să o scape din mână. Nu trece nici o zi fără să se antreneze. Nu păstrează super-jongleriile doar pentru el. Cele mai bune imagini le postează pe net, pentru fani.

FORȚA E CU EI

Zilele de naștere nu se mai sărbătătoresc în club, cu șampanie și tort. Petrecerea se mută în sala de fitness. Dacă nu întelegi ce spun, privește-l pe Dwayne Johnson! Actorul a organizat pentru fosta campioană la ski Lindsey Vonn, un antrenament de forță special de ziua ei. Prin acest cadou, Dwayne i-a mulțumit lui Lyndsey că îi este alături în proiectele sale.

ȘI-AU RIDICAT-O LA FILEU

Și când nu joacă tenis, Djokovic tot de minge și rachetă se ține. Sigur de talentul său, l-a provocat la un truc complicat pe Stefan Bojic, cel mai bun la tenisul freestyle. Pentru Stefan provocarea a fost mult prea simplă. Djokovic și-a dat seama că să fii numărul 1 din lume în tenis nu e suficient.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Six pack? Checked!

Antrenorul Richard Duchon vrea să arăți bine și in sezonul rece, așa că ți-a pregătit un antrenament ideal prin care să obții pătrățele bine definite. Începi cu mișcarea russian twist, apoi continui cu abdomene simple și scurte. Poți să ai rezultate imediate doar dacă incluzi și ganterele în exercițiile date de el.

VEDE LUMEA DE SUS

Specialistul în exerciții calistenice, Grégoire Bellemare, a vrut să învingă frica de înălțime cu care se lupta de ani buni. El și-a luat inima în dinți și făcut un steag uman, cu propriul corp, chiar în vârful Munților Stâncoși din Canada. S-a minunat în ce țară frumoasă trăiește.

E AS LA ORICE

Dacă s-ar retrage din lumea tenisului, Rafael Nadal ar putea să-și construiasca o carieră în presă. Cu experiența de pe teren, dar și cu charisma sa, Rafa le-ar face concurență reporterilor sportivi. Recent, Nadal și-a dat seama cum să facă legătura cu colegii din platou.

Lucifer, tot mai puternic

Tom Ellis, cunoscut pentru rolul principal din serialul Lucifer, nu se antrenează doar ca să arate impecabil la filmări. Pentru el sportul este și o bună modalitate prin care scapă de stres. Ellis spune că în timpul antrenamentului este important să execuți corect exercițiile. Doar asa poți să crești masa musculară, fără să ai dureri de spate.