Au petrecut de Ziua Mamei

Fanii lui Inter Miami au făcut o coregrafie specială pentru mama și soția lui Beckham la meciul cu Atlanta. Ata Johnson, mama lui The Rock, i-a împins pe prietenii actorului în piscină la petrecerea de Ziua Mamei. LeBron a surprins-o pe mama lui, Gloria James, cu casa plină de baloane în culorile lui LA Lakers.

Când ajungi în top, nu uita de unde ai plecat! Și, mai ales, nu uita cine te-a ajutat să ajungi acolo! De Ziua Mamei, sportivii le-au mulțumit celor mai importante femei din viața lor cum au simțit mai bine, iar unele au primit dedicații chiar și de la fani. Suporterii lui Inter Miami au pregătit o coregrafie specială pentru mama și soția patronului David Beckham. Meciul n-a fost la fel de frumos ca dedicația. Trupa lui Becks a făcut doar egal acasă cu Atlanta United, 1-1.

Se vede că The Rock a moștenit o genă bună. Mama lui e fostă luptătoare profesionistă de wrestling și are forță și la 72 de ani! Când a văzut că prietenii fiului ei stau pe margine la petrecerea de Ziua Mamei, Ata le-a dat un brânci în piscină, să se răcorească.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În Casa James treaba a fost mai chill. LeBron a strâns toată familia la masă, dar n-a uitat de surpriza pentru mama lui, Gloria. A împodobit toată casa cu baloane în culorile lui Los Angeles Lakers.

Foxx face pe antrenorul

Jamie Foxx s-a antrenat cu Yellow Jackets, echipa de fotbal american a Universității Georgia Tech. Foxx este un imitator de geniu și s-a transformat pe loc în antrenorul celor de la Jackets, Geoff Collins.

Jamie Foxx nu poate să ia pauză de la antrenamente nici în deplasare. Trebuie să se țină de fiare dacă vrea să fie în formă pentru rolul lui Mike Tyson, așa că s-a dus la sala Universității Georgia Tech în timpul filmărilor din Atlanta. Actorul nu e străin deloc de fotbalul american, ba chiar le-a arătat studenților că e un aruncător bunicel. Ca imitator, însă, e genial! Băieților de la Yellow Jackets nu le-a venit să creadă când Jamie Foxx s-a transformat în antrenorul lor, Geoff Collins.

Dansează sincron pe cai

Cascadorii Nathan Susset și Martin Remigereau postează pe TikTok dansuri în sincron pe cai.

Ai încercat călăritul cu spatele? Mi se pare greu și așa, dar pentru Nathan Susset și Martin Remigereau e floare la ureche. Cei doi sunt călăreți cascadori, foarte talentați la dans, și improvează coregrafiile din mers. Cine zice că disco a murit? Muzica lui Boney M. e fix ce trebuie pentru un show la galop. La ce echilibru au Nathan și Martin, aș zice că a fost gimnaști în copilărie. Poate să stea pe cal în mâini și, dacă se plictisesc, fac un breakdance mic pe șa.

Parează pucul cu floreta

Elvețianul Max Heinzer are reflexe atât de bune, că poate apăra poarta de hockey cu floreta.

Poate că te descurci la hockey cu crosa, dar ia să te văd cum parezi pucul la fel de precis ca Max Heinzer. Spadasinul elvețian are super reflexe și apără pucul cu floreta! Nici nu mai contează cine trage la poartă! Sau ce, pentru că Max s-a pus față în față cu robotul și tot s-a mișcat iute ca fulgerul. Dacă nu se luptă cu inteligența artificială, e și mai simplu! Prietenii aruncă jaloane de tenis, Max apără tot și continuă antrenamentul cu un circuit full body, ca să simtă că a pus osul la treabă în sală!