De la spital, la bal!

Chloe Kim a câștigat proba de snowboard halfpipe la X Games, în Aspen. Cu câteva zile înaintea turneului, Chloe a ajuns la urgențe din cauza unei reacții alergice. Shaun White s-a retras din proba de snowboard halfpipe după ce s-a accidentat la antrenamente

Ori la bal, ori la spital! Sau hai de la spital la bal, ca să fie mai dramatic! Ăsta a fost drumul lui Chloe Kim către un nou titlu în proba de snowboard halfpipe la X Games, cel mai mare concurs pentru sporturi de iarnă din lume. Cu câteva zile înainte de concurs, a ajuns la urgențe din cauza unei alergii puternice, dar uite că n-a renunțat! Asta este mentalitatea care a ajutat-o să devină cea mai tânără campionă olimpică la halfpipe în 2018, la 17 ani.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

După show-ul lui Chloe, toată lumea l-a așteptat pe Shaun White. Știi tu, cel care a dat numele jocurilor cu snowboard pe care le butonai când erai mic. Shaun trebuia să revină pe pârtia din Aspen după o pauză de mai bine de trei ani, dar n-a fost să fie! I s-a dus genunchiul la antrenament și a decis să se retragă din X Games.

Akita, bijuteria „Bijuteriei”

Dybala mai face pauză în timpul antrenamentelor de acasă, ca să se joace cu câinele său.

Cum ar fi viața fără animale de companie? Probabil mai tristă, dacă ne uităm la Paulo Dybala cum se antrenează alături de câinele său! Să tot faci abdomene când ai așa un fan loial alături de tine! Un Akita japonez atât de frumos, că argentinianul nu se poate abține să nu-i dea atenție! La Joya se mai oprește în timpul seriilor ca să-l smotocească puțin!

„Coach”, mă duc la Zoo!

Serena Williams a vizitat grădina zoo din Adelaide, iar antrenorul ei a ieșit la alergat prin parc.

Aflată în Australia pentru primul Grand Slam al anului, Serena Williams a ținut neaparat să viziteze Grădina Zoologică! Americanca n-a vrut să rateze ocazia de a vedea cel mai fericit animăluț din lume, Quokka! Și ce frumos au stat la cameră micuții, când au știu că îi filmează Serena! Ea și antrenorul Patrick Mouratoglou au zis să ia o pauză de la antrenamente și fiecare a făcut ce a vrut în timpul liber! Francezul s-a bucurat de vremea frumoasă cu o scurtă alergare prin parc!

Și ce dacă-i fileul sus?

Novak Djokovic și-a încercat norocul la volei cu piciorul pe plajă, în Melbourne

Ai auzit și tu vorba „Încercarea moarte n-are!”. Novak Djokovic a zis să o pună direct în practică! I-a văzut pe Ronaldinho și Natalia Guitler cum joacă volei cu piciorul, de ce să nu încerce și el, dacă tot este la plajă, în Melbourne? Uite-l pe numărul 1 ATP cum nu reușește să ridice mingea la fileu! Natalia, regina Teqball-ului, îi dă totuși o șansă! Brazilianca crede că lui Nole nu-i trebuie mai mult de o lună ca să devină un jucător profesionist de volei cu piciorul!

Pot doar cu o mână!

Alina Vuc, campioană la lupte libere, face tracțiuni cu o mână fără probleme la antrenamente.

Esențele tari se țin în sticle mici! Dacă nu mă crezi, privește-o pe Alina Vuc, campioana la lupte libere! Deși măsoară doar un metru 54 înălțime, fata e în stare să te pună la saltea cu o mână! Poți și tu să-ți dai seama după tracțiunile pe care le face la antrenamente! La cât de tare trage Alina pentru Tokyo 2021, nici în glumă să nu te iei cu ea la trântă!