Floyd la munte și la mare

• După două săptămâni de pauză, Mayweather a dat o rafală de postări pe Instagram
• „Money” le-a oferit fanilor un clip de la petrecerea de ziua lui și poze din excursiile de după


Floyd Mayweather a fost foarte incognito în ultimele două săptămâni! De ziua lui n-a zis nici „Pssst!” pe Instagram!

Și când ne așteptam mai puțin, fostul boxer ne-a atacat din toate părțile cu imagini și videoclipuri de la petrecerea aniversară! Câte o scurtă, una după alta, exact ca pre vremuri în ring! Într-un clip de 10 minute, am văzut în sfârșit petrecerea de ziua lui „Money”! Cu tot cu tutorial pentru băieții care nu știu să se pregătească pentru o noapte de club. Și distracția? Exact cum ne-a obișnuit Mayweather: de milioane! După toată petrecerea, „Money” a trebuit să facă o alegere grea: la plaja, în Aruba, sau la munte? Amâdouă, normal!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Benzema, The Real Icon

• Benzema a pozat pentru revista Icon și le-a povestit reporterilor cum a ajuns unul dintre liderii lui Real Madrid

Karim Benzema a devenit un adevărat lider în Madrid și o demonstrează și în modă! A pozat pentru revista Icon, a publicației El Pais, și a dat și un interviu la final! A cât de greu i-a fost să se tranforme din băiatul abia venit la Real, singur printre vedete la 21 de ani, într-un super atacant care a făcut istorie pe teren! Un bad boy cu suflet de artist? Poate că da, dar cârcotașii se bucură mereu să-l pună la zid pentru greșelile din trecut. Chiar și așa, Karim nu pune la suflet! Capul jos și joc de glezne! Așa se câștigă trofeele! A spus că nu va renunța la fotbal, indiferent de cât de multă presiune apasă pe umerii lui! Pentru cei care țintesc sus, francezul are doar un singur sfat: simțiți-vă bine în pielea voastră și nu vă mai gândiți la ce spune lumea!

Cu dansul mă încălzesc!

• Gaël Monfils s-a încălzit cu o repriză de dans înainte de cel mai recent antrenament

Gael Monfils a fost eliminat în primul tur la Australian Open, dar nu lasă asta să-i strice vibe-ul bun pentru noul sezon! Șterge cu buretele și trece din nou la treabă! Însă, când ai un prieten cu multă energie și chef de dans, numai de antrenament nu-ți mai arde! Câteva minute a stat Monfils cu racheta în mână, după care s-a apucat de dansat și de cântat! Ce-i drept, fanii pot să uite un meci nereușit, dar vor da mereu un like pentru o coregrafie bună!

Maestrul „ceainicului”

• Gavin, antrenor de fitness, este foarte îndemânatic cu kettlebell-ul și postează tot felul de jonglerii pe Instagram

În timp ce unii oameni trag tare de greutăți, ca să se antreneze, alții se distrează cu ele de parcă ar fi de jucărie! Ți-l prezint pe Gavin! Americanul face trucuri cu kettlebell-uri care cântăresc până la 16 kilograme! Când îl văd pe Gavin cum se folosește doar de o mână ca să jongleze cu „ceainicul”, cum îl aruncă deasupra capului și îl prinde la fix, am impresia că în orice clipă o să se opărească! Se vede că e american! Un englez nu s-ar juca niciodată cu ceva care seamănă cu ceaiul de la ora 5!

Jacheta care vine mănușă

• Designerul Nicole McLaughlin a lansat, în colaborare cu Puma, o jachetă făcută din mănuși de portar cusute

Designerul Nicole McLaughlin a colaborat cu cei de la Puma și a creat o jachetă prin care nu trece nicio ploaie! Nicio ploaie de goluri, ca să fiu mai precisă! Creația este făcută din mânuși de portar cusute împreună și, dacă mă uit mai bine, cred că îi va înnebuni pe hipsteri! Prin acest proiect, McLaughlin și Puma vor să-i încurajeze pe producătorii de echipamente sportive să recicleze! Cică nu va fi singura piesă din colecție! Toate ca toate, dar sper să nu văd tricourile mai multor echipe puse laolaltă într-un palton sau ceva! Încă nu mi-am revenit după ce am văzut niște băieți zilele trecute care aveau toate campioanele NBA din ultimii ani pe maiou!