Fuge de pandemie !

Jordan Taylor, practicant de base jumping, uită de toate grijile când se aruncă, în gol, de pe stâncile Moab, din statul Utah, America! Săriturile de la peste 250 de metri le face singur, fără instructor, fiindcă în perioada aceasta simte nevoia să stea izolat de toată lumea! La sfârșitul pandemiei, americanul și-a propus să mai crească altitudinea: vrea să sară de pe muntele Trollveggen, Norvegia de la 1,700 metri altitudine!

Decolează de pe ape!

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Kitesurfer-ul Jesse Richman se desprinde de pe apele Oceanului Pacific exact ca un elicopter! Deasupra valurilor, americanul de 28 de ani face chiar și câte 6 rotații de 360 de grade! După 15 ani de dat cu placa, se mișcă atât de repede, încât cei care-l privesc îl confundă cu o elice în mișcare!

Îi ține gheața!

Când nu se cațără pe munte, alpinistul Mathis Dumas, împreună cu prietena lui, se dă cu patinele pe „Lacul Alb” din masivul Mont Blanc ! Patinajul pe lacurile înghețate îl ajută, pe francezul de 25 de ani, să-și recapete forța fizică! Deși îl ține gheața, Mathis se mulțumește doar cu patinajul viteză ! Se teme că pieruetele și săriturile n-ar face decât să spargă gheața!

Nu te pune cu ei !

Shaolinii din familia „Dragon Ball”, de la un templu de arte marțiale din Londra, pun în practică mișcări Kung Fu pe care nici în filmele cu Bruce Lee nu le-ai văzut! Ca să-și perfecționeze tehnica de auto-apărare, luptătorii exersează blocajele, loviturile de pumni și picioare! Fiindcă un corp puternic este ghidat de o minte sănătoasă, shaolinii fac exerciții de respirație și meditează câte două ore pe zi!

McGregor revine cu forțe noi !

Conor McGregor, legendarul luptător irlandez, se pregătește ca la carte pentru rematch-ul cu Dustin Poirier, de pe 23 ianuarie! Fiindcă vrea să intre cu dreptul în cușcă, McGregor își pune la pâmânt colegii de antrenament prin lovituri rapide cu pumnul și mișcări din Capoeira, artele marțiale braziliene!

A făcut înconjorul lumii pe schiuri

Schiorul Candide Thovex, 38 de ani, face înconjorul lumii pe schiuri! În cei zece ani de exeperiență, francezul s-a dat la vale pe Platoul Mongoliei, prin Alpii Elveției chiar și pe Mont Blanc! Anul trecut, putea fi văzut de pe Lună, fiindcă Thovex cobora, cu viteză, treptele Marelui Zid Chinezesc!