DEASUPRA LUMII

Skater-ul Jake Tierney a vrut să exploreze pentru o zi, orașul în care trăiește, fără role. Neamțul împreună cu gașca sa de prieteni s-au cățărat cu mâinile goale pe o macara din Frankfurt. Când a ajuns în vârf și-a dat seama că a ratat multe străzi în cursele de pe asfalt. S-a bucurat oricum de experiența care l-a adus mai aproape de cer.

JURASSIC PARK

Acrobații din trupa „Victory Gymnastics” și-au etalat forța în sala de antrenament, costumați în dinozauri. Pentru ei backflip-urile și flotările la paralele nu au arătat niciodată atât de bine. Chiar dacă s-au distrat copios, băieții nu s-au putut bucura prea mult de mișcare. Căldura din costumele gonflabile i-a obosit imediat.

THE PROFESSOR

Grayson Botcher, cel mai bun la baschetul freestyle, îi învață pe pasionații de acest sport cum să-și dribleze adversarii și să înscrie, dintr-o lovitură, la coș. Americanul nu predă în săli special amenajate. O face în parcuri sau pe stradă, cu puști pe care îi cunoaște pentru prima oară. El spune că i-a arătat câteva trucuri cu mingea și lui James Harden, starul NBA de la echipa Houston Rockets.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

ÎNTRECE-ȚI LIMITELE!

Antrenorul de fitness, Warren James te provoaca la o serie de exerciții cu greutatea corpului, pe care să le faci în natură. Mișcările propuse de el sunt menite să-ți solicite mușchii spatelui și brațele. Deși antrenamentul pare dificil la prima vedere, odată pus în practică vei ajunge să-l iubești. Nu contează câte repetări faci. Important este să le execuți corect.

CÂINELE, PARTENERUL PERFECT DE ANTRENAMENT

Nu vrea nimeni să meargă cu tine la sală? Atunci, ia-ți câinele și apucă-te de mișcare. Alergarea de seară și mersul pe skate devin mai plăcute când te insoțește animalul de companie. Nici de greutăți nu o să mai ai nevoie. Poți să faci fandări și genuflexiuni direct cu patrupedul în brațe. Nu doar tu o să te bucuri de benefiicile antrenamentului. Și câinele tău va avea o condiție fizică de admirat.

LUXURY FITNESS

Vrei să-ți deschizi propria sală, dar nu știi cum să te diferențiezi de ceilalți patroni? Inspiră-te de la Pent Luxury Fitness. Compania produce echipament sportiv din aur pentru antreprenorii cu pretenții. Dai un ban, dar vei fi singurul care o să aibă gantere, mingi de gimnastică și saltele din piele, lucrate manual. Cu siguranță, clienții tăi vor știi că sportul e aur.