Fotomodelul lui tata

Romeo Beckham, fiul fostului fotbalist David Beckham, și-a ales drumul în viață. Nu o să alerge după minge pe teren, preferă s-o ia la pas pe catwalk. Pasionat de modelling, puștiul de 18 ani a ajuns pe coperta revistei L’Uomo Vogue. Unii mai cârcotași spun că e frumos ca o fată! Cu un look îndrăzneț și părul blond, l-ai putea confunda pe Romeo cu mama lui, Victoria Beckham, care avea același stil la începutul anilor 2000.

Mersul pe jos face piciorul frumos

Lewis Hamilton, campionul Formulei 1, știe că mersul pe jos face piciorul de Sir. În fiecare dimineață, britanicul se echipează și urcă până la 3.400 de metri altitudine, unde-și găsește liniștea interioară. Și ce dacă la coborâre abia-și mai simte picioarele? Hamilton lasă în rezervor ceva combustibil și pentru câteva ture cu schiurile.

Izolarea: Partea a II-a

Jucătorii de tenis cazați la Melbourne pentru Australian Open au găsit cu ce să-și mai umple timpul în camera de hotel. Casper Ruud și Guillermo Duran s-au apucat de trickshot-uri cu mingea. În timp ce băieții se distrează, fetele abia așteaptă să evadeze: Marie Bouzkova pictează un apus de soare, iar Elina Svitolina visează la momentul în care va scăpa de tot de carantină.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Mic-dejunul pe rampă

Daaa…Și marmota învelea ciocolata! Dar putea să se dea pe pârtie fără s-o verse? Elvețianul Andri Ragettli face un backflip pe schiuri, în timp ce ține în mână un pahar cu ciocolată caldă. Poate că mișcarea nu i-a ieșit din prima, însă, după mult exercițiu a reușit să nu verse nici măcar o picătură.

Între sală și sala de mese

Un chef care vrea să rupă Instagramul ascunde sub șorț pătrățele bine definite, nu burtică. O demonstrează Salt Bae, unul dintre bucătarii preferați ai vedetelor din sport. După ce-și încheie programul, turcul merge direct în sala de forță. Cardio, tracțiuni, abdomene, Salt Bae le face pe toate. Și se vede: mușchii lui sunt mai lucrați decât cei pe care-i gătește.