Depășește orice obstacol

Sira Martinez Cullell, fata selecţionerului spaniol Luis Enrique, a devenit campioana Spaniei la hipism în proba de sărituri. Împreună cu calul ei, Mano Negra, Sira nu a obținut doar aurul pe terenul din Olivia, dar a făcut și un salt peste drama din familia ei, din 2019, când sora cea mica, Xana, a decedat. De atunci, Sira a învățat că viața trebuie trăită la maximum și că fiecare obstacol poate fi depășit.

O caută cu lumânarea

Youtuber-ul Logan Paul nu mai are răbdare până la duelul cu Floyd Mayweather, de pe 20 februarie, așa că-i apasă butoanele campionului mondial la box. Vlogger-ul a făcut un apel video cu Mayweather ca să-i spună acestuia că lupta dintre ei va face înconjorul internetului și că-și pregătește deja loviturile pentru meciul demonstrativ. „Tu te joci de-a boxul, eu lupt cu adevărat!” l-a atenționat „Money” pe tânărul de 25 de ani.

A încălecat pe șa

Nigel Sylvester, biciclist profesionist, reinventează mersul pe BMX. Când iese cu bicicleta pe străzile din New York, americanul se sprijină într-o roată și sare peste balustrade! Deși are 33 de ani, Nigel nu se simte prea matur pentru trick-urile pe două roți! Schemele îi ies atât de bine, încât artistul JBalvin i le distribuie în online.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Nu simt gerul

Cine a spus că pe pârtie trebuie să porți trei straturi de îmbrăcăminte? Uite că Ophélie Duvillard și Ludivine Aubourh, pasionate de ski, alunecă pe pantele înzăpezite din Val D’Isere îmbrăcate în capot de baie. Experiența le-a încins atât de tare, încât fetele n-au mai simțit gerul iernii care le-a trecut prin piele.

Sport în prag de sărbătoare

Victoire Andrier, campioană națională la escaladă viteză, nu se lasă de antrenamente nici în pragul sărbătorilor. Franțuzoaica s-a îmbrăcat în crăciuniță, și-a pus funia de susținere și s-a cățărat până în top-ul peretelui artificial în doar câteva secunde. Doar prin efortul fizic Victoire simte că celebrează cu adevărat Crăciunul.

Și-a luat zborul

Skiorul Fabio Studer a găsit metoda perfecta prin care să-și ia zborul de pe pârtie! Austriacul și-a atașat parașuta de spate, iar după câteva minute bune de deplasare, s-a desprins de pe versanții abrupți și s-a lăsat dus de bătaia vântului! După ce-a ajuns înapoi pe pantă, Fabio a înțeles că nimic nu poate fi mai distractiv, decât să îmbini două sporturi la un loc.