Eat, sleep, train

„Succesul nu se obține ușor!” îți reamintește Marcelo, fundașul lui Real Madrid. Brazilianul și-a umplut vitrina cu trofee fiindcă trage tare și de el, dar și de fiare. Nu crezi că munca grea este mereu răsplătită? Uite că tot efortul pe care-l depune Marcelo l-a făcut de 4 ori câștigător de Champions League cu Real.

Au dat în mintea copiilor

Vremea din capitala Spaniei i-a făcut pe jucătorii lui Atletico Madrid sa dea în mintea copiilor. Koke, căpitanul echipei, primește un 10 pentru impresia artistică cu o „burtă” grațioasă în zăpadă. Marcos Llorente s-a uitat la Sergio Ramos, fostul său coleg de echipă, și vrea să se dea și el viking. Pe vânt, pe ninsoare, Llorente bea bere la bustul gol. Thomas Lemar s-a distrat cel mai tare. Francezul a făcut îngeri de zăpadă împreună cu câinele său.

Băiat „rău”, dar harnic

Tenismenul Nick Gyrgios are planuri mari pentru primul Grand Slam al anului! „Băiatul rău” al circuitului ATP se antrenează serios fiindcă vrea să revină în formă maximă pe terenul de la Melbourne. Deși nu a mai jucat un meci oficial din februarie 2020, Gyrgios n-a lăsat racheta din mână nici măcar în week-end-uri. Mișcarea constantă l-a ajutat să treacă cu bine și peste accidentarea de la spate.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Costum și ceas de friptură

Conor McGregor și-a propus să-și facă toate poftele inimii până la meciul cu Dustin Poirier. Irlandezul și-a cumpărat un costum nou, pe care l-a asortat cu ultimul model de ceas de la Jacob and Co. Modest, cum îl știm, starul UFC nu s-a putut abține să nu asorteze și un Rolls-Royce Phantom la noul său outfit.

Fanny, cea cu hop și-așa

Antrenamentul anului vine de la Fanny Smith, campionă mondială la ski cross!.Elvețianca parcurge un traseu plin de obstacole, fiindcă vrea să obțină și mai mult echilibru ca să sară cu brio peste provocările din 2021. Exercițiile funny o pregătesc și pentru pârtie, unde va avea nevoie de viteză și agilitate.

Munca e o joacă

Te uiți la hochei și te apucă nostalgia pentru jocuri retro. Asta i s-a întâmplat lui Conor McGahey, un crainic de arenă din NHL. Americanul s-a jucat Pong și Solitaire direct pe gheața patinoarului. Nu a găsit un alt mod mai bun de a-și umple timpul, până când jucătorii de la  Colorado Avalanche și Saint Luis Blues s-au întors pe teren din pauză.