„Diamantul” rupe sacul

•Mișcările de box vor fi asul din mâneca lui Dustin Poirier în următoarea sa luptă în UFC
•Deși nu știe încă următorul adversar, „The Diamond” vrea să lupte pentru centura UFC la categoria ușoară

Dustin Poirier a recunoscut recent că i-ar surâde o a treia întâlnire în cușcă cu McGregor, dar parcă mai tare îi face cu ochiul centura UFC! Da…grea alegere: titlul suprem sau câteva milioane în contul personal? Mai are timp să se gândească! Până una, alta, s-a dat mai mult pe box! „The Diamond” vrea să lovească la fel ca acceleratul în următoarea luptă, așa că antrenamentele la sac sunt la ordinea zilei. Următorul adversar al lui Poirier trebuie să aibe reflexe ca fulgerul, altfel se vor stinge repede luminile!

Can’t stop! Won’t stop!

•Andrei Deiu vrea o formă de top la Mr. Olympia, cel mai mare concurs de culturism din lume
•Deiu nu sare peste antrenamente nici măcar în vacanță, ca să poată „scultpa” spatele perfect

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Cine vrea să facă o carieră în culturism trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și ambiție! Nu poți lipsi de la antrenamente nici când pleci în vacanță! Asta dacă vrei să fii numai fibră! Uită-te la Andrei Deiu! Românul, care a luat locul al cincilea la prima lui participare la Mr. Olympia anul trecut, nici bine n-a aterizat în Dubai că a pus piciorul în sală! Înainte să meargă la plajă, Andrei a băgat un super antrenament de spate!

Azi e zi de „duble”

•Melody Donchet, campioană mondială la fotbal freestyle, face jonglerii cu mingea oriunde, inclusiv la sală

Melody Donchet, campionă mondială la fotbal freestyle, le-a arătat fanilor de pe Instagram ce înseamnă o zi obișnuită de antrenamente pentru ea. Când nu trage la poartă sau face șmecherii cu mingea pe teren, își folosește imaginația la sală! Nu stă rău la capitolele forță și coordonare! Să faci tracțiuni cu mingea pe cap nu-i puțin lucru! Și nu le-ai văzut pe toate! Uită-te cum își ține abdomenul în tensiune în timp ce mută balonul de pe un picior pe celălalt!

O carte pentru fiecare

•După campania „O masă caldă pentru fiecare copil din UK”, Rashford vrea să le ofere tuturor șansa la lectură

După campania de succes „O masă caldă pentru fiecare copil din Marea Britanie”, Marcus Rashford, atacantul lui Manchester United, a pornit într-o nouă aventură: vrea să le ofere cât mai multor copii din Marea Britanie șansa la lectură! Ce-l determină să facă acest lucru? Păi, și-a amintit că în copilărie ar fi vrut să evadeze din realitate cu ajutorul cărților, dar familia lui nu și le permitea! Acum vrea să le ofere altora ceea ce lui i-a lipsit! Pe 27 mai, Marcus a promis că va lansa chiar el o carte, „You are a champion!”, cu care speră să-i încurajeze pe copiii defavorizați să lupte pentru un viitor mai bun!

Senzații tari la înălțime

•Kilian Bron se dă cu bicicleta pe crestele munților, în timp ce Kilian Jornet preferă să admire peisajele la pas

Kilian Bron, biciclist enduro, a găsit o modalitate perfectă prin care să îmbine utilul cu plăcutul! Când vrea să se antreneze, dar să vadă și peisaje frumoase, Kilian se dă cu mountain bike-ul pe crestele Alpilor Francezi! Cred că e ceva cu băieții numiți Kilian, că le lipsește gena fricii din corp! Kilian Jornet iubește și el plimbările la înălțime, doar că el a luat „picioreta”! Maratonistul escaladează munții, apoi o ia la pas prin zăpadă! Uite așa bifează ora de cardio și trage și câteva cadre superbe, perfecte pentru feed-ul de Instagram!