Lebron James, un munte de emoții 

Cine a spus ca uriașii nu au sentimente? Marele Lebron James, starul echipei Lakers din NBA, îi mulțumește zilnic mamei sale pentru educația pe care i-a oferit-o. Fără susținerea Gloriei James, Lebron zice că nu ar fi ajuns gentleman-ul și campionul care este acum.

Sharapova se pregătește de Crăciun

Maria Sharapova, fost lider mondial în tenis, a început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Nu-și decorează casa cu luminițe, ci se antrenează acasă, cu greutăți. Rusoaica spune că efortul fizic pe care-l depune acum, o va ajuta să ardă și caloriile pe care plănuiește să le consume la masa de Crăciun.

Din culisele Turneului Campionilor

Cei mai buni jucători de tenis din lume se distrează copios în culisele Turneului Campionilor de la Londra. Înainte să intre pe teren, Rafael Nadal își  încălzește bine picioarele pe banda de alergare. Câteva minute în fugă, cu spatele sau de la stanga la dreapta, îl ajută pe Rafa să fie cât mai agil în timpul meciurilor ! La polul opus, Novak Djokovic scapă de stresul competiției doar dacă-și pune mintea în mișcare. Numărul 1 ATP a demonstrat organizatorilor că poate să facă, în mai puțin de două minute, o piramidă din 30 de mingi de tenis.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În țara zăpezilor 

Practicanta de snowboarding, Sanni Oksanen descoperă în viteză, pe placă, pădurile pline de zăpadă din Laponia. Finlandeza alunecă atât de ușor pe omătul proaspăt așternut, încât pare că plutește. Dacă are timp, se filmează când lasă urme de placă pe traseele imaculate de la Polul Nord. Doar așa le poate arăta fanilor din online în ce țară frumoasă trăiește Moș Crăciun.

Hai la dans 

Kai Reg, profesionist in double dutch, îți arată cum să dansezi și să sari coarda în același timp. Cu o pereche de adidași comozi în picioare, japonezul face salturi peste corzile imense în pași de hip-hop. Când simte că obosește, Kai trece la coregrafia Regstyle, creația proprie care i-a adus trei titluri mondiale de double dutch.

În goana după cașcaval

Știi proverbul „e greu la deal cu boii mici” ? Uite că englezii îl pun în practică. Anual, lângă orașul Gloucester din Anglia, are loc competiția „Cheese Rollin”. Participanții la acest concurs se aruncă, după o bucată de brânză, direct pe panta dealului Cooper’s Hill. Chiar dacă în goana după cașcaval își rup câte-o mână și-un picior, englezii spun că nu-i mare brânză.