Îmbină utilul cu plăcutul

  • Maria Sharapova s-a pus serios pe treabă la antrenamente ca să revină în elita tenisului
  • Nicole Scherzinger se pregătește intens în sală pentru reuniunea Pussycat Dolls

Sharapova nu se poate abține când vede acțiunea de la Roland Garros!

Rusoaica vrea să fie din nou printre cele mai bune jucătoare din lume și atacă serios terenul de tenis. Chiar și fără rachetă! Până la urmă pregătirea de fizică e temelie! Când o vezi la treabă, îți vine să zici că e o joacă, că vrea să se laude pe Instagram și să mai strângă niște like-uri. Nici vorbă! „Șotronul” o ajută la echilibru, iar exercițiile la sol sunt pentru un abdomen beton!

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Fetele ca ea știu să îmbine utilul cu plăcutul! La fel cum o face și Nicole Scherzinger. Nicole își face antrenamentul în ritm de dans. Nu mai trebuie să mă convingă cu forma. Se vede că e pregătită 100% pentru mare reuniune Pussycat Dolls, amânată de pandemie. Nu cred că dansul și râsul sunt mai bune pentru abdomen decât crunch-urile, cum zice ea, dar clar sunt mai distractive.

Este stăpân pe val

  • Trimble nu s-a speriat de valurile din Waikiki când i-a văzut pe ceilalți înotând spre siguranță

În viață e bine să riști atunci când simți oportunitatea, chiar dacă pare că o iei pe contrasens!

Uită-te la Connor Trimble! Vrea să prindă valul mare și nu știe ce e frica, nici măcar când vede că ceilalți surferi înoată să scape de el. Și de ce nu, până la urmă? O viață ai și nu știi niciodată când mai prinzi valuri ca în Waikiki, una dintre cele mai tari plaje din Hawaii! În orice caz, Connor a fost pe felie! A călărit valul fluierând! Sper să fiu cel puțin la fel de stăpân pe situație când mi-o mai veni câte o idee trăsnită și lumea din jur îmi va zice „Nu face asta!”

Shaq o dă pe disco

  • Shaquille dansează pe muzică disco, pe role, în videoclipul single-ului „Todo de Ti”, al lui Rauw Alejandro

Shaquille O’Neal e la fel de grațios ca un tanc într-un magazin de porțelanuri, dar când l-a oprit vreodată asta pe Shaq? Uriașul prietenos își arată mișcările în cel mai nou videoclip al cântărețului portorican Rauw Alejandro, „Todo de Ti”. Disco pe role este o provocare pentru oricine, mai ales pentru un fost baschetbalist de aproape doi metri douăzeci. Rauw se luptă în clip cu fratele său geamăn diabolic în ringul de dans și cheamă întăriri, ca să fie sigur că este regele sălii și rămâne și cu fata. Cu puțin ajutor de la o legendă NBA, totul este posibil!

Dă cu latul, nu cu tacul

  • Arthur Melo, mijlocașul lui Juventus, a lăsat tacul deoparte și a jucat biliard cu piciorul

Dacă nu nimerești buzunarul la biliard oricât de mult ai ascuți tacul ăla și oricât te-ai concentra la bila din față, s-ar putea să am o soluție pentru tine!

Nu-ți mai folosi privirea ageră! Dă cu piciorul! Fură meserie de la Arthur Melo, mijlocașul lui Juventus Torino! Brazilianul tot brazilian e! Vede ceva rotund și îi vine să dea cu latul din instinct! Sau așa o fi biliardul în Brazilia? Fără mâini? Oricum ar fi, îmi place atitudinea. Arthur a transformat masa de joc în teren de antrenament și a lucrat la precizie. Vor merge pasele la Juve ca pe sfoară sezonul viitor! Păi ce atâta bătaie de cap? Când nu-ți intră bila nici cu armata, te urci pe masă și o dai pe samba!