MARIAN DRĂGULESCU, PE LÂNGĂ PODIUM

Cu câteva zile înainte de a împlini 40 de ani, Marian Drăgulescu, cel mai cunoscut gimnast român, s-a clasat pe locul patru în finala de la sărituri a Campionatelor Europene de la Mersin. Drăgulescu a primit 13,666 pentru prima săritură, iar pentru cea de-a doua, care-i poartă numele, 14,900. Punctajul său final a fost 14,238 ! La juniori, românul Gabriel Burtănete a cucerit aurul la sărituri, cu o medie care seamănă izbitor cu cea obținută de Drăgulescu: 14,283.

N-A STAT PE LOC!

Gimnastul Kohei Uchimura, deținătorul a trei medalii de aur la Jocurile Olimpice, a luat aurul la bara fixă, în cadrul Campionatului De Gimnastică Artistică, din Japonia. Deși s-a luptat cu accidentari la umar din 2019, în timpul competiției, pe Uchimura nu l-a durut nimic și a executat perfect elementul Bretschneider. Scorul japonezului, 15.700, l-a întrecut pe cel al lui Arthur Nory, de la Campionatele Mondiale de anul trecut, 14.900, cu aproape un punct întreg.

A LUAT PRÂNZUL LA ÎNĂLȚIME

Mâncarea are alt gust la înălțime. O știe cel mai bine Aljaz Salkic, practicant de paraglading, care a mâncat prânzul, în timp ce se dădea cu parapanta, la peste 2.000 de metri altitudine. A fost pentru prima dată, în cei 8 ani de zbor, când Aljaz a simțit, cu adevărat, ce înseamnă curcubeu pe cerul gurii.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

ANTRENAMENT REVIGORNAT, PE ZĂPADĂ

A nins și nu te mai incumeti sa mergi la sală? Uite că Senada Greca, antrenoare de fitness face exerciții direct pe zăpadă, în costum de baie! Pentru americanca de 38 de ani, genuflexiunile și fandările laterale, făcute afară, în gerul iernii, sunt terapie pură! Antrenamentul la temperaturi scăzute îi revigorează mușchii și îi poate întări sistemul imunitar.