Marius Tucă Show, 10 decembrie. Invitați: Marcel Ciolacu, Marius Oprea și Ion Cristoiu

Marius Tucă Show”, joi, 10 decembrie. Invitați: președintele PSD, Marcel Ciolacu, istoricul Marius Oprea și jurnalistul Ion Cristoiu.

Marcel Ciolacu a spus cum vede noul Guvern și noua majoritate în Parlamentul României, după alegerile de duminică.

Jurnalistul Ion Cristoiu a analizat cu Marius Tucă demisii, numiri, posibile alianțe.

Marius Oprea și Marius Tucă au comentat cazul arbitrului Sebastian Colțescurezultatele alegerilor parlamentare și declarațiile susținute de Marcel Ciolacu.

Marius Tucă: „Ce părere ai de scandalul Colțescu?”

Marius Oprea: „E o graniță foarte sensibilă între rasism și comportament tipic românesc. Noi așa zicem în România. A scăpat omul. Cum să-i zică? Afroamerican? Mi se pare o exagerare, așa, ca din SUA. Aveam corectitudinea asta politică, de parcă ar fi singura problemă. M-am grăbit să-l laud pe Sorin Lavric, eu având în minte premiul luat de el de la Academia România.”

Președintele PSD Marcel Ciolacu, a vorbit la emisiunea Marius Tucă Show despre negocierile care se poartă cu privire la noul Guvern și despre propunerea liberalilor pentru funcția de prim-ministru.

Marcel Ciolacu, președintele PSD: „Suntem primul partid invitat la negocieri, luni la ora 11. Îmi pare rău că Alexandru Rafila nu o să poată să vină.”

Marius Tucă: „Deci acum cu această convocare pentru ziua de luni, consultări cu dumneavoastră, USR, UDMR și AUR, se intră într-o logică constituțională.”