Marius Tucă a discutat cu medicul nutriționistul Mihaela Bilic.

Nutriționistul Mihaela Bilic a povestit despre dieta ei. „Toată viața mea m-am luptat cu mâncarea pentru păstrarea siluetei, n-am găsit soluția să mâncăm și cât ne-am dori și să nu punem kg. Eu mananc o singura masă pe zi. Am încercat să aduc argumente pentru masa de seară. Dacă vrem să slăbim, gustarea nu e justificată.”

Medicul nutriționist a descris cum ar trebui să arate farfuria perfectă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Frafuria nu trebuie sa aibă 20 de cm. Noi am ajuns să mâncăm dintr-un platou. Jumătate proteine, un sfert carbohidrati (…) Făinoasele niciodată mai mult de un sfert, legume cât mai multe. Asta e farfuria ideală.”

Unul dintre sfaturile Mihaelei Bilic a fost: „Dacă nu mâncăm ciorbă, să bem apă în timpul mesei, să ținem stomacul plin cu cât mai puțină mâncare.”

De asemenea, medicul nutriționist a atras atenția asupra gustărilor dintre mese. „Noi românii înainte nu am avut mâncare și acum este frenezia de a  mânca mult. Nu am fost crescuți la pension, deci până la următoarea masă  gata cu mâncatul.”