Talentul este motorul

Eleganță, clasă, stil și…determinare! Acestea sunt ingredientele unei cariere de succes fotbal, dar și ale unui brand ca Maserati. Faimosul trident al mașinilor de lux l-a ales pe Lukaku pentru cea mai nouă reclamă a sa.

A fost timp și de povești nemuritoare cât a dat o tură cu mașina. Și-a adus aminte de aventurile lui în echipa U19 a lui Anderlecht. Ca să nu mai stea pe banca de rezerve, a pus pariu cu antrenorul de atunci că va înscrie 25 de goluri până în decembrie. I-a dat bice și a câștigat pariul în noiembrie. Ce ironie! Când s-a grăbit atunci, antrenorul lui a trebuit să gătească clătite pentru toată echipa. Dacă se grăbește acum în Maserati-ul lui, Lukaku primește un „teanc” de puncte și o amendă.

„The Rock” a avut păr?!

Lumea a cerut „Young Rock” și serialul lui The Rock este în sfârșit aici. Fanii lui Dwayne Johnson au putut să-l vadă pe faimosul actor și wrestler în copilărie. Nu vreau să vă dau niciun spoiler, dar fie vorba între noi…e din vremurile în care The Rock încă avea păr. Ba chiar coafura afro a americanului îi facea pe oameni să-l confunde atunci cu o fetiță.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Iubire fulger marca Usain

Că tot vorbim de premiere, la doar o lună după melodia „Living the Dream”, Usain Bolt a mai scos o piesă fulger! Fostul atlet uimește acum cu o piesă romantică! Poți să-ți dai seama și tu după numele cântecului! Dacă și-ar face Bolt album, cred că „Need Your Love” ar fi cireașa de pe tort! Sau, mă rog, inimoara din marțipan!

N-ai ce să-i faci. Jamaicanul trăiește ritmul, nu poate sta departe de muzică și dans. Ca atunci când Bolt a mers la Carnavalul din Trinidad și Tobago. Bolt le-a arătat câteva filmulețe de acolo și fanilor de pe Instagram. Iese mereu show când își ia gașca și face paradă.

„Baltimore Bullet” Workout

Oare cum o mai duce Michael Phelps de când s-a retras din înot? Văd că cel mai decorat sportiv olimpic din toate timpurile nu renunță la antrenamente. Când nu face bazine, Phelps face mișcare pe uscat. Fandări, flotări, kettlebell swings…dar ce nu face Phelps să rămână în formă? Îi provoacă și pe fanii lui să lucreze odată cu el. Vine și cu un sfat pentru cei care trag tare: să-și mănânce proteinele, altfel nu se recuperează repede după antrenamentele lui.

Merg oriunde, doar tunde-mă

Când vrei frizura perfectă pentru lumina reflectoarelor și un maniac al detaliilor, care să aibă răbdare s-o facă, nicio distanță nu e prea mare. Ți-o dovedește Steph Curry. Baschetbalistul de la Golden State Warrios se lasă pe mâna lui Yusef Wright de 5 ani. L-a lăudat și fanilor de pe Instagram pe omul acesta care-l tunde mereu la dungă. Câte 40 de minute face Curry pe drum, din Atherton până-n Oakland, acolo unde este frizeria lui de suflet.