„Iron Mike” nu ruginește

Vârsta este doar un număr. Dacă te uiți la Mike Tyson, deviza asta pare mai adevărată ca niciodată. La 54 de ani, Tyson vrea să fie cât mai aproape de forma pe care o avea ca profesionist. Simte din nou focul care l-a făcut să lupte cu Roy Jones Jr. și se antrenează aproape fără oprire! În afara ringului, experiența l-a ajutat pe Tyson să fie cât mai zen. „Iron Mike” se relaxează în timp ce își hrănește porumbeii în curtea casei sale.

„The Notorious” dă la undiță

McGregor încă se recuperează după meciul cu Dustin Poirier, așa că și-a găsit un hobby de lux. Irlandezul s-a apucat de pescuit pe Moon Island, Dubai. Ce viață duce starul UFC pe iahtul său. Petrece timp cu familia, stă la soare, își ia doza de vitamina D. Am văzut că a și prins ceva…dar e mai mult de încurajare.

The Machine Man

Își zice „Machine Man” și ce i-a trecut omului ăsta prin cap la 46 de ani nu ai văzut nici în blockbuster-ele de acțiune de la Hollywood. Skydiver din 2017 și maratonist din 2019, omul a zis să facă o treabă 2-in-1. Uite-l pe „Machine Man” cum aleargă pe bandă la două mii de metri altitudine, ținut de un balon cu aer cald. La cat de bine a decurs totul nici n-ai zice ca e treabă romanească. Dar așa e. Băieții noștri l-au ajutat pe „Machine Man” să fie la înălțime.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Nu doar Moșul urcă pe horn

Janja Garnbret și Domen Škofic sigur îți vor da curajul să îți întreci limitele. Campioni mondiali la cățărare indoor, cei doi au escaladat coșul de fum al Centralei Electrice „Trbovlje”, din Slovenia, înalt de 360 de metri. Nici profesioniștilor nu le iese treaba din prima. Au avut nevoie de două încercări și mai bine de 7 ore ca să ajungă în vârf.

Oare mă ține gheața?

„Patinoarul e prea mic! Vreau un loc unde să mă desfășor liber!” Cam așa a gândit-o Ronny Dimasi, profesor de hochei. Echipat corespunzător din cap până-n picioare, americanul s-a pus să testeze un lac înghețat. Uite că gheața groasă l-a ținut bine, la ce cursă în viteză a făcut Ronny cu pucul și crosa.

Check out Ma Home

Când ești sportivul cu cel mai mare contract din lume, trebuie să ai și o casă pe măsură! Doar că Patrick Mahomes, vedete echipei Kansas City Chiefs, nu crede în stereotipuri. Mahomes se pregătește pentru Superbowl într-o casă „modestă”, de doar două milioane de dolari. Chiar dacă are piscină și sală de forță personală, coordonatorul de joc al lui Kansas trăiește simplu. Își petrece timpul liber alături de soția lui și de cei doi câini. Păi cum să te invidieze lumea pe Instagram așa?! Uită-te la Floyd Mayweather. Omul nu mai știe pe ce să dea banii! Și-a luat o masă de ping-pong din cristal pentru 25.000 de dolari.