Ne antrenăm sau ce?

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să împarți terenul de fotbal cu Neymar, Mbappé sau Icardi? Trebuie să te țină bateriile serios, nu-i de glumă cu ei nici măcar la antrenamente. Parizienii bagă mingea-n poartă cu atâta viteză, că portarul nici n-apucă să clipească. Și nu degeaba au tras tare campionii Franței. Au vrut să fie în formă maximă pentru meciul cu Montpellier.

Am motor, nu-mi trebuie barcă

„Ce m-am săturat să tot curăț motocicleta de noroi! Oare merge s-o iau la surf?” Cred că asta și-a zis cascadorul Robbie Maddison când s-a aventurat cu motorul pe apă. Jumătate de oră i-a luat australianului să parcurgă 31 de kilometri pe coasta Todos Santos, Mexic. Credeai că a intrat la apă? Nici vorbă. Cei 72 de kilometri la oră l-au propulsat direct în cartea recordurilor.

Unde mă pui, acolo dorm

Kimi Räikkönen și-a luat un pic prea în serios porecla „Iceman”. Pilotul de Formula 1 a fost filmat de soția lui, Minttu, în timp ce ieșea din iglu după un pui de somn. Räikkönen recunoaște că adoarme în cele mai ciudate locuri și momente. Cu jumătate de oră înainte de să-și face debutul în circuit, la Marele Premiu al Australiei din 2001, inginerii Sauber l-au găsit pe „Iceman” când moțăia la boxe.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Ambiție de „galactic

Sergio Ramos nu mai suportă să-și vadă echipa cum suferă, așa că trage tare pentru recuperare în sala de forță. Căpitanul lui Real Madrid e atât de hotărât să revină pe teren, că face tracțiuni cu greutăți. În timp ce spaniolul își pompează mușchii, Marcelo se distrează pe gazon. Brazilianul face duble cu mingea de fotbal american.

Home Alone: Australia

Câte zile au trecut de când Sorana Cîrstea este în izolare la Melbourne? Or fi 5, 6? Nici jucătoarea de tenis nu le-a mai ținut șirul. Împăcată cu ideea că nu poate să iasă sub nicio formă din hotelul unde este cazată pentru Australian Open, Sorana s-a apucat de mișcare. Și uite cum clasicul perete a devenit un bun partener de antrenament în carantină.

Du-mă la Paris, tati

Zhuri James pare să fi moștenit simțul modei de la tatăl ei. Vede că LeBron se îmbracă de la cele mai mari case din lume, așa că vrea și ea un dressing pe măsură. La doar 6 ani, visează să călătorească în cele mai mari capitale ale modei. Și vrea să înceapă cu Parisul. Cât de mare ar fi LeBron, când îl roagă Zhuri să-i cumpere cadouri, superstar-ului i se topește inima.