Nici secolul nu mai e ce a fost

Globe Soccer nu a mai avut răbdare 80 de ani să acorde premiile pentru cei mai buni din fotbal din secolul 21 și și-a desemnat câștigătorii după doar 20 de ani. Cristiano Ronaldo a primit premiul pentru jucătorul secolului 21 în gala de la Dubai. I-a depășit în ierarhie pe Messi, Ronaldinho și Salah.

Real Madrid, care era deja clubul secolului 20, a primit premiul și pentru următorii 100 de ani. Guardiola a fost ales cel mai bun antrenor al secolului.

Bayern a devenit clubul anului, Lewandowski este jucătorul anului, iar Pique și Casillas au primit premii pentru cariera lor fotbalistică.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Arabii de la Globe Soccer speră probabil ca în următorii 80 de ani să nu mai apară nimeni mai bun decât cei pe care i-au premiat deja, ca să nu trebuiască să dea din nou aceleași premii.

N-a mai pozat cu bradul

Te-ai plictisit de clasicele poze de sărbători în fața bradului? Ia atitudine: pozează și tu precum ballerina Amber Skaggs. În fața camerei, cu pointele-n picioare, americanca face șpagatul și merge pe vârfuri costumată fie în Moș Crăciun, fie în om de zăpadă. Deși Amber a dansat încontinuu, mișcările i-au ieșit atât de bine, încât obiectivul nu și-a pierdut focalizarea.

Aruncări fără număr

Tu câte aruncări la coșul de baschet poți să faci în 5 minute? Fac pariu că nici în 2 ore nu poți să-l egalezi pe Steph Curry, starul NBA. În doar 5 minute, liderului echipei Golden State Warrios i-au reușit 105 aruncări de 3 puncte consecutive! O mare parte din reușita americanului i se datoreză și colegilor săi care i-au pasat mingiile fără oprire.

A preluat frâiele

Bryony Frost, 25 de ani, este prima femeie jocheu care a câștigat prestigioasa cursă de cai King George VI, din Kempton Park, Londra! Deși calul ei Frondon era cotat cu sanșe de 20 la 1, englezoaica l-a ținut bine în frâu de dinainte să se înhame la traseul cu obstacole! La finalul cursei, cei doi aveau o distanță de 2 lungimi si un sfert de cal față de locul 2, Cyrname! Astfel, Frost ajunge la 175 de victorii in cursele cursele cu obstacole, cele mai multe pentru o femeie jocheu.

Moșu’ și-a luat zborul

Parașutistul Shane Shaffer a vrut să-i demonstreze lui Moș Crăciun că nu are nevoie de sanie și reni ca să străbată văzduhul! Americanul și-a pus costumul lui Moșu’, iar împreună cu prietenii săi skydiveri au zburat deasupra Dubai-ului! Ca să se asigure că nu greșește drumul, Shane a ghidat traseul aerian, de pe spatele celui mai statornic amic al său, Nicholas Calabrino.

Hai la dans

Chiar dacă a petrecut Crăciunul în casă, Gael Monfils, numărul 11 ATP, a reușit să se bucure de această sărbătoare. Francezul a dansat alături de partenera sa, Elina Svitolina, până și-a tocit șoștele. Deși coregrafia n-a fost făcută pe colinde, cuplul a simțit că celebrează cu adevărat sărbătorile de iarnă.