Vor o nouă escapadă

Tenismenii Nick Kyrgios și Andy Murray pregătesc o nouă escapadă. După aventura din Ohio de acum doi ani, când s-au dat impreună in rollercoaster, australianul l-a intrebat in online pe fostul lider ATP ce peripeții vor face după turneul de Grand Slam de la Melbourne. Răspunsul lui Murray a venit imediat: britanicul vrea ca următoarea lor aventură să fie „skydiving”, săritura cu parașuta.

Își pregătește teritoriul

Skiorul Roman Rohrmoser nu se dă niciodată pe pârtie până nu-și pregătește teritoriul. Înainte să o ia la vale pe crestele Alpilor, austriacul se tăvălește prin zăpadă ca să verifice cât de proaspătă este! Un alt motiv pentru care Roman îmbrățișează omătul este că se bucură de fiecare traseu, exact ca în prima zi când și-a pus clăparii în picioare.

Nu-i place zăpada

Pentru Jose Martinez, practicant de sanboarding, zăpada este doar o iluzie optică. Fiindcă nu a fost niciodată un fan al omătului, sud-americanul se dă cu placa pe dunele de nisip de pe coasta Cerro Dragon, din Chile. Temperatura de peste 20 de grade Celsius ii solicită mult corpul, însă Jose are siguranța că dacă se dezechilibrează, nisipul îi va amortiza căderea.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Meci „tată-fiu”

Dwyane Wade, fostul star NBA de la Miami Heat, nu stă pe tușă chiar dacă s-a retras din activitate acum un an. Americanul l-a provocat la un meci de baschet, unu la unu, pe băiatul său Zaire. Wade Junior abia a reușit să-i smulgă mingea din mână tatăl său, care era atât de concentrat pe posesia balonului, încât a uitat să mai lase garda jos.

Fac orice pentru sport

Tu câte sacrificii ai fi dispus sa faci ca să practici sportul pe care-l iubești? Multe, nu? La fel gândesc și locuitorii satului Lajamanu, din Australia.
În fiecare an, aborigenii merg cu autobuzul câte 1050 de kilometri până-n orașul Yuendumu ca să joace „bush footy”, o versiune mai dură a fotbalului australian.
Indigenii străbat cele mai fierbinți deșerturi de pe Glob fiindcă acest sport îi ajută să se reconecteze cu rudele din satele indepărtate!