Ronaldinho e invitat în Dubai

  • Ronaldinho a primit titlul de rezident de onoare al Dubaiului de la Directorul General al Afacerilor Externe
  • Înainte de vizita în Dubai, fostul mare atacant brazilian s-a vaccinat anti COVID-19

Ronaldinho este oficial rezident de onoare al Dubaiului! Da, ai auzit bine! „Dințosul” s-a vaccinat de urgență, a primit viză pentru Emirate și a mers să se vadă cu Directorului General al Afacerilor Externe, Excelența Sa Mohammed Al Marri, pentru ceremonie. Ce putea să caute Ronaldinho mai întâi și întâi de toate decât un super spor la cafeluță? După șueta cu Domn Director, brazilianul nu s-a dus să joace fotbal cu șeicii, deși sunt sigur că ar fi vrut. A semnat autografe, a dat noroc cu toată lumea, a făcut și un ping-pong mic… na, cum se face într-o vizită de lucru. Mi s-a părut foarte haios că toată lumea era îmbrăcată în robă albă, numai Ronaldinho era în tricou, short și papuci. Ăsta este ambasadorul modern! Nu-și mai bate capul cu costume și porturi tradiționale! Are un Balon de Aur, poate să se îmbrace cum vrea el!

Ryno Flex face calisthenics

  • Ryan Klarenbach, zis și Rynosaurus Flex, este pasionat de calisthenics (exerciții cu propria greutate)

Vrei să te antrenezi intens în sală dar să nu folosești neapărat greutăți mari? Ryan Klarenbach e maestru la așa ceva. Omul este pasionat de calisthenics, adică exerciții cu propria greutate, și știe cum să sculpteze un fizic de nota 10. Folosește și gantere de exemplu, dar mai mult pe post de suport pentru circuitele lui nebune. Își spune Rynosaurus Flex tocmai pentru că mănâncă la mic-dejun antrenamentele pe care alții le cred imposibile. Îi place să combine exercițiile clasice, cum ar fi flotările sau fandările, cu niște mișcări care seamănă cu o combinație de breakdance și capoeira. Când mă uit la clipurile lui, îmi dau seama că vorbește serios când spune că poate trece peste orice și nu fuge de niciun obstacol în sală!

Djokovic ajută satele din Serbia

  • Djokovic și soția Jelena au inaugurat o grădiniță în Ljubiš, construită cu ajutorul fundației sale
  • Cei doi se află în vacanță în Zlatibor, la cca. 20km de Ljubiš, și au vrut să le facă o surpriză copiilor

Novak Djokovic e în vacanță înainte de Roland Garros, dar nu stă degeaba! Lasă munca pe teren pentru câteva zile, dar se ocupă de cea umanitară!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Nole și soția lui, Jelena, au mers în satul Ljubis, din Serbia, să inaugureze o grădiniță construită de Fundația Novak Djokovic. Cei doi cred că educația este singura care-i va ajuta cu adevărat pe copii să ducă o viață mai bună, așa că s-au pus pe treabă în februarie. Au strâns donații de la peste 1.000 de oameni din 30 de țări și au dublat suma pentru două sate din țara lor natală, Ljubis și Vajska. Copiilor nu le-a venit să creadă când au auzit că îi vizitează numărul 1 din tenisul mondial! Ce nu știau ei este că și lui Djokovic îi place foarte mult să se joace! Că e pe teren, că e în afara lui, nu contează! Are suflet de copil! I-a ajutat pe cei mici să deseneze, să facă puzzle-uri…ce să mai! S-a simțit ca unul dintre ei. La finalul vizitei, Nole și Jelena admirat peisajele din zonă și s-au dat cu tiroliana la 130 de metri înălțime.

Dă-i sfaturi lui „Mad Max”!

  • Fanii pilotului F1 Max Verstappen îi pot da sfaturi pentru următoarea cursă prin aplicația Fangineer

Crezi că Max Verstappen poate face o figură frumoasă anul acesta în Formula 1? Te-ai săturat să vezi că Lewis Hamilton câștigă în fiecare an și știi ce sfaturi să-i dai lui Mad Max ca să-i ia fața britanicului? Nu mai sta pe margine! Acum ai posibilitatea să-I trimiți sugestiile tale prin aplicația Fangineer. Numai bine! Băieții de la Red Bull s-au apucat de probe în Monaco înaintea Grand Prix-ului de duminică, așa că ai suficient timp să-i dai câteva ponturi lui Verstappen pentru cursa care l-ar ține aproape de Hamilton în clasament. Ia virajul ăsta mai strâns, nu intra chiar acum la boxe…orice îți trece prin minte îl poate ajuta pe pilotul olandez să câștige la Monte Carlo.