Își trăiește visul

Este cel mai rapid om din lume, continuă să se antreneze din greu, iar acum își trăiește visul din nou. Usain Bolt doar ce a lansat piesa „Living the dream” la care lucrează de anul trecut! Prin acest cântec, jamaicanul de 34 de ani îi încurajează pe fani să lupte pentru țelul lor, chiar și atunci când lucrurile par să nu aibă niciun rost.

3, 2, 1 START

Pilotul Toby Price a câștigat prima etapă a Raliului Dakar 2021! În 3 ore 18 minute și 26 de secunde australianul a încheiat traseul lung de 227 de kilometri, dintre orașele Jeddah și Bisha, Arabia Saudită. Românul Emmanuel Gyenes mai avea nevoie de 42 de minute ca să-l ajungă din urmă pe Price. Gyenes a încheiat cursa specială în 4 ore și 20 de secunde.

Sunt de neoprit

În noul an, fotbaliștii Sergio Ramos și Karim Benzema de la Real Madrid vor să fie de neoprit, așa că se folosesc de fiecare minut ca să se antreneze. Fundașul echipei, Ramos, practică exerciții cu greutăți pentru întărirea bicepsului femural, la care este accidentat. Benzema, atacantul galacticilor, nu se oprește din alergarea pe bandă, până nu curg apele de pe el.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Pe aripile vântului

Surfer-ul Kai Lenny a intrat in noul an exact ca un pelican care aterizează pe apă. Cu un wing portocaliu în mână, americanul și-a ținut echilibrul pe crestele valurilor din Hawaii. Deși ar fi putut să treacă în 2021 ca peștele prin apă, Kai a preferat să fie pe aripile vântului, fiindcă e mai ușor să zbori peste obstacole, decât să iei contact direct cu ele.

Parkour la asfințit

Michael Egbert, practicant de parkour, își găsește inspirație pentru mișcările sale doar la apus de soare. Seara, când cerul puternic colorat se reflectă în apele oceanului Pacific, sportivul din California se filmează în timp ce se își găsește inspirație desprinde de pe mal și face rotiri în aer. În plus, antrenamentul îl răcorește pe Michael, și-l ajută să-și consume energia, ca să aibă un somn liniștit.