A decolat spre record

  • Bienvenido Aguado a stabilit un nou record pentru cea mai lungă tumbă în aer cu bicicleta (30.48m)
  • Spaniol a bătut vechiul record cu 9m în Africa de Sud, în timpul competiției de freeriding DarkFest

Bienvenido Aguado a intrat în cărțile de istorie cu cea mai lungă tumbă în aer pe bicicletă!

Spaniolul a bătut recordul mondial la frontflip cu un salt de 30 de metri în ultima zi din DarkFest, unul dintre cele mai mari evenimente de freeriding din lume, care are loc anual în Africa de Sud. A depășit cu 9 metri vechiul record stabilit de canadianul Tom Van Steenbergen în 2014. Aguado a muncit un an și jumătate pentru momentul lui de glorie și a meritat din plin! Toată lumea a rămas în loc în momentul în care omul nostru a decolat de pe rampă. Parcă s-au aliniat planetele pentru Bienve! Vânt linștit, hype maxim și suspensii ca lumea care să-l țină la aterizare! Bienvenido Aguado îți arată că doar imaginația e limita când vrei să faci tot felul de nebunii pe bicicletă!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

McConaughey e șef de galerie

  • Matthew McConaughey a mers la repetițiile galeriei Austin FC și a dirijat-o cu megafonul
  • Actorul texan este coproprietar al echipei de fotbal din Austin și deține funcția de „Ministru al culturii”

Nu știu zău cine este cel mai tare patron de echipă din lume, dar sigur Matthew McConaughey ar trebui să fie pe lista candidaților!

Actorul le-a făcut cea mai tare surpriză fanilor lui Austin FC! A venit neanunțat la repetițiile suporterilor cu un megafon și a fost lider de galerie. Așa mai zic și eu patron! E trup și suflet pentru culori! Poate să stea fără probleme în peluză! Are suflet de ultras și juri că e din filmul ăla! McConaughey abia așteaptă primul meci pe Q2 Stadium, noua casă a echipei sale! 19 iunie e chiar după colț! Cred că va face show la meciul lui Austin cu San Jose Earthquakes din Major League Soccer! Dirijorul Matthew McConaughey o să aibă tribunele pline, pentru că arena se va deschide la capacitate maximă. Vreau să aud 20.000 de oameni cum fac la unison ca Mark Hanna, personajul lui din „The Wolf of Wall Street”!

LeBron este Regele Salsei

  • LeBron face pe profesorul de salsa în propriul său studio de dans, „El Grande LeBron”, într-o reclamă TV
  • Baschetbalistul îl va avea ca invitat pe Jay-Z în al patrulea sezon al show-ului său „The Shop: Uninterrupted”

LeBron nu este rege doar pe terenul de baschet! Este și Regele Salsei!

Te miră? Baschetbaliștii de elită trebuie să fie ași la jocul de picioare! Starul lui Los Angeles Lakers a fost profesor de dans pentru o zi într-o reclamă TV și, ca să fiu sincer, nu s-a descurcat rău deloc! LeBron s-a ținut pe ritm, a avut atitudine, cămașă din satin cu model floral…dacă mai face câteva spot-uri ca ăsta, ajunge la „Dansez pentru tine” după ce mai câștigă un titlu cu Lakers în NBA. Îmi place la nebunie atmosfera din studioul „El Grande LeBron”! Zici că-i înviorarea de dimineață de la casa pensionarilor! Să nu crezi că Regele James nu face și chestii mai serioase! Astăzi lansează al patrulea sezon al show-ului său motivațional „The Shop: Uninterrupted”, produs de HBO, unde intră în dezbateri cu cele mai mari personalități din sport, divertisment și politică. În trecut i-a avut invitați pe Obama, Snoop Dogg, sau Drake. Acum LeBron îl aduce la „frizerie” pe Jay-Z!

Thiem va juca tenis cu fanii

  • În perioada 21.08 – 18.09, Thiem va organiza 6 mini-turnee de tenis pentru fanii din Austria
  • Amatorii calificați în turneul final vor lupta pentru șansa de a-l înfrunta față în față pe 25.10, în Viena

Dominic Thiem vrea să se antreneze cu fanii!

Tenismenul a anunțat că va porni în călătorie prin Austria la finalul verii și va organiza 6 mini-turnee de calificare pentru amatorii care cred că pot să se ia la trântă cu un câștigător de Grand Slam. Competiția se numește „Thiem, Set, Match” și este un vis mai vechi de-ale lui Thiem. Îl face să-și aducă aminte de vremurile în care bătea mingea cu ceilalți copii pe terenul de tenis și visa să-i învingă pe idolii săi. Dacă amatorii au un plan bun și cred că pot să-l pună la încercare pe Thiem, de ce nu până la urmă? Pentru finalistul turneului, 25 octombrie ar putea fi chiar cea mai frumoasă zi din viața lui. Pe scena Wiener Stadthalle, posibil în fața a 16.000 de oameni, la schimburi cu cel mai bun jucător de tenis din istoria Austriei…acesta este momentul perfect să strălucești!

Duce sportul la rang de artă

  • Moody a combinat abdomenele și scufundările într-o provocare pentru orice pasionat de fitness
  • Jon Moody practică mai multe sporturi și pictează după antrenamente, ca să se relaxeze

Dacă vrei să folosești piscina pentru antrenament dar știi să înoți doar în stilul topor, Jon Moody are soluția perfectă pentru tine! Combină abdomenele și scufundările pentru un six-pack Zeiss, de vară, cu care ne-am dori toți să defilăm pe plajă! Dar ai mare grijă, să nu rămâi prea repede fără gaz în timpul botezului! Mă uit la Jon și îmi dau seama că așa lucrează profesioniștii! Inventează mereu ceva nou! Bine…el se consideră mai întâi un artist, și după un atlet! Trăiește pentru sport, dar este și un mare iubitor de frumos! Chiar dacă lucrează cu pensula sau cu bara, Jon Moody vrea să-i iasă o capodoperă de fiecare dată!