Au pedalat online!

A avut loc prima ediție a campionatului mondial de ciclism, UCI Esports! 132 de participanți au străbătut 50 de kilometri, online, pe aplicația Zwift, cu un echipament special, care le-a conectat bicicletele la harta Watopia! Primii care au trecut linia de finish sunt neamțul Jason Osborne, campion mondial la canotaj 2018, și sud-africanca Asheligh Moolman-Pasio! Ei au primit tricoul curcubeu și premiul de 8000 de euro după 1 h și 5 minute, respectiv 1h și 13 minute de pedalare!

A aterizat bine!

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Mark McMorris, dublu medaliat olimpic la slopestyle, snowboarding pare că plutește pe pârtiile pline de zăpadă! Americanul de 27 de ani sare, cu ușurință, peste toate balustradele și obstacolele din drumul său! Deși face salturi în toate direcțiile, Mark are stabilitate mare la aterizare fiindcă trucurile cu placa le practică de la 12 ani!

Amețești când îl vezi!

Acrobatul Kai Hou are nevoie doar de 60 de secunde ca să te amețească! Chinezul de 26 de ani poate să se dea de 50 de ori peste cap, într-un minut, fără să-și piardă echilibrul! Viteza și acuratețea cu care se învârte nu i-au adus doar dureri de cap, dar și un loc în cartea recordurilor!

Se propulsează de pe rampe !

Elliot Sloan, skater profesionist, se propulsează de pe pantele înalte din skatepark-uri exact ca un proiectil ! Când se desprinde de pe rampă, americanul din New York se ține de placă și face piruete bine controlate ! Se dă cu atâta ușurință pe placă Elliot Sloan fiindcă a fost instruit de Tony Hawk, faimosul skateboarder !

Înăuntru e mai bine!

N-ai curaj să te cațeri pe munte? Încearcă escaladarea liberă pe pereți artificiali! Nu trebuie să fii campion mondial ca să practici acest sport! Cu mâinile goale și cu hamul de protecție poți să urci zidul, până în top, dacă te ții bine de formele peretelui! În plus, o oră de escaladare te ajută să arzi peste 800 de calorii!

Topește gheața!

Conrad Orzel, patinator profesionist, topește gheața cu sariturile inalte și piruetele rapide pe care le face la antrenamente! La 20 de ani, americanul este perfecționist! Vrea ca elementele din programul liber să-i iasă perfect, fiindcă anul viitor le va pune în scena la Grand Prix-ul de Patinaj Artistic din Canada!

Moș Crăciun pentru o zi!

Parașutistul Sean Mccormac și-a propus, anul acesta, să fie Moș Crăciun pentru o zi! După ce a întocmit lista de cadouri, americanul s-a costumat corespunzător și s-a aruncat din avion, cu skateboard-ul în picioare! După câteva minute bune de surf prin nori, americanul și-a continuat drumul către casele copiilor, pe pământ, cu mașina!