- Daniel Cheregi consideră regulile impuse pentru redeschiderea teraselor aberante
- Calculele patronului timişorean arată că încasările ar fi doar de 5% din ce făcea anul trecut
- Daniel Cheregi spune că legislația este foarte ambiguă, iar normele nu sunt foarte clare
Chef Daniel Cheregi conduce unul dintre cele mai apreciate restaurante din Timişoara, dar nu vrea să deschidă încă terasa, deşi are dreptul.
Daniel spune că distanţarea meselor pe terasă îi reduce numărul de locuri la jumătate şi cum restaurantul rămâne închis, nu îşi poate acoperi cheltuielile.
TOP ARTICOLE
„Ei ar fi trebuit să ne lase şi în interior măcar acelaşi număr de mese. Noi trebuie să angajăm toţi oamenii, chiria rămâne la fel. Materia primă, noi lucrăm cu materie primă de calitate şi foarte scumpă, este o loterie până la urmă.
Din ce am înţeles, nu ştiu că şi legislaţia este foarte ambiguă, nu sunt nişte norme foarte clare, să-ţi spună, am înţeles că după fiecare masă servită trebuie să ai o pereche de mănuşi, asta înseamnă că dacă fiecare ospătar are măcar opt mese pe zi înseamnă opt perechi ori trei chelneri cât sunt pe tură e 24 plus la bucătărie, măşti, viziere, soluţii de dezinfectat, deci propietarul este destul de dezavantajat, cheltuielile se dublează iar încasările scad”, declară Daniel Cheregi, Chef și patron al unui restaurant din Timișoara.
- Papa Francisc va lipsi de la rugăciunea de duminică. Care este starea de sănătate a Suveranului Pontif după operație
- A recunoscut guvernul SUA deținerea unei „nave spațiale extraterestre”?
- Ion Cristoiu: Prăbuşirea comunismului a început în 1968!
- Ambasadorul României în Kenya, criticat după ce a comparat un grup de diplomați africani cu maimuțele. Reacția MAE
- Novak Djokovic, huiduit la Roland Garros, după ce a cerut pauză pentru toaletă: „Nu-mi pasă”
Partenerii noștri