Așa tată, așa fiu

Vârsta este doar un număr! O demonstrează gimnastul Marian Drăgulescu, 39 de ani, împreună cu fiul său de 13 ani, Richard. Sâmbătă, în cadrul Campionatului Național de Gimnastică, de la Ploiești, Marian a luat medalia de aur la sărituri, iar Richard a urcat a treia treaptă a podiumului pentru proba la sol. În prezent, Marian Drăgulescu are 18 titluri majore în palmares și se pregătește pentru cea de-a cincea sa participare la Jocurile Olimpice.

Românii, buni la toate

Anul acesta, Festivalul Internațional de Sport Extrem se desfășoară online, iar echipa României s-a pregătit temeinic pentru această competiție. Rollerblading, skateboarding si Bmx sunt disciplinele la care românii excelează! Pentru concurs, băieții au scos as-ul din mânecă! Săriturile peste scări și balustrade sunt câteva dintre trucurile cu care vor să câștige votul fanilor.

Nu-i ajunge doar o placă

Surferul Italo Ferreira este de neoprit atunci când iese cu placa în largul oceanului Atlantic. Când este pe val, brazilianul face backflip-uri și se rotește în aer, fără sa se dezechilibreze. Când vrea să demonstreze tuturor ce poate, Ferreira se dă mare, pe apă, cu două plăci! Nu degeaba-i campion mondial la surf.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Slope style

Vrei să faci performanță pe pârtie? Atunci, antrenează-te! Ți-o spune Lukas Müllauer, skior profesionist de slope style! Cu casca în cap și clăparii bine prinși de schiuri, austriacul sare atât de sus de pe pantele abrupte, încât zici că plutește! La 23 de ani, el depășește, fără probleme, obstacolele de pe culmile ghețarului Stubaier. Știe că în competiții doar calitatea și originaliatatea trucurilor contează.

Sare de fericire

Garret Mayers, profesionist în săritura pe trambulină, își întreține condiția fizică doar prin antrenamentul la saltea! Americanul știe că exercițiul „sus-jos” îi pune în mișcare atât de bine circulația sângelui, fiindcă dupa fiecare oră de efort se simte plin de energie! A sărit și coarda, dar tot săritura pe trambulină îl face mai fericit.

Direct la țintă

Îți e frica sa tragi cu arma? De ce nu tragi cu arcul? James Jean, arcaș profesionist, îți arată cum să propulsezi săgețile către țintă, dintr-o singura mișcare. Inainte să-ți fixezi tinta, americanul te sfătuiește să îți poziționezi corpul paralel cu direcția de tragere. Dacă vrei să țintești fix în centru, asigură-te că, înainte de lansare, coarda îți atinge nasul și gura.