E ÎNTR-O ROATĂ!

Biciclistul Sergi Llongueras trăiește periculos viața pe două roți! Spaniolul își menține bine echilibrul pe roata din spate a bicicletei, în timp ce sare peste obstacole. Parcurge trasee întregi fără să pună piciorul pe sol! Are control suprem asupra ghidonului, doar este unul dintre cei mai buni practinați de trial din lume.

AJUNGE TOT MAI SUS

Alpinistul Magnus Midtbø face cățărarea pe munte să pară o joacă de copii. Cu mâinine goale și espadrilele în picioare, norvegianul se urcă pe stâncile cu cele mai colțuroase vărfuri. După 20 de ani de escaladare, ajunge sus dintr-o singură bătaie de palme.

TERAPIE PE VALURI

Când nu poate să controleze vremea, surferița Kirra Pinkerton pune la punct apele învolburate din oceanul Indian. Și nu o face doar din plăcere! Pentru ea, surfingul este terapie pură. Atunci când alunecă cu placa pe crestele valurilor, uită complet de toate grijile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

O GURĂ DE OXIGEN

Pentru fotograful Ryan Shirley expedițiile pe munte s-au transformat în adevărate ore de sport. Pe lângă fotografii, americanul mai face zilnic și câteva minute de jogging pe potecile din vârfurile Alpilor. Cu creierul bine oxigenat, Ryan și-a dat seama că mintea captează, de fapt, cele mai frumoase imagini.

RONALDINHO E AS LA TRUCURILE CU MINGEA

Chiar dacă s-a retras acum cinci ani din lumea fotbalului, Ronaldinho încă este as la trucurile cu balonul. Brazilianul joacă frumos mingea pe ritm de samba. Jongleria fostului decar de la Barcelona a primit nota 10 de la fani.

ȘI-AU ÎNCĂLECAT PE O MĂTURĂ…

Quidditch nu mai este doar o întrecere între vrăjitorii din filmele cu Harry Potter. Studenții de la universitatea Middlebury din orașul Vermont, America au combinat elemente din dodgbeall, baschet și rugby ca să aducă la realitate faimoasa competiție. Regulile se respectă ca la carte: cu mătura între picioare, jucătorii trebuie să înscrie mingea la coș și să elimine adversarii.