Breakdance, sport olimpic!

Îți place să dansezi? Uite că în 2024, ai putea să-ți arăti cele mai bune mișcări de breakdance la Jocurile Olimpicie de Vară de la Paris! Vestea dată de Thomas Bach, președintele Comitetului Olimpic Internațional, ii bucură pe dansatorii profesioniști din toate țările! Campioni la breakdancing în Spania și Anglia, Laura Garcia și Kid Karam abia așteaptă să îmbine jocul de picioare și rotirile în măini pe marea scenă de la Paris!

Regina gheții!

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În zilele geroase, de iarnă, Johanna Nordblad, freediver profesionist, face terapie tot cu apă rece! La 45 de ani, finlandeza se scufundă în lacurile inghețate, din țara sa, exact ca într-un jacuzzi! Johanna a intrat și în Cartea Recordurilor după ce a ajuns la o adâncime de 50 de metri, în lacul Päijänne, unde temperatura apei nu depășește 2 grade Celsius!

Pârtia e doar a lui!

Skiorul Chris Benchetler își găsește inspirația pentru a doua sa pasiune, pictura, doar atunci când alunecă la vale pe pantele munților Mammoth, din California! În timp ce coboară de la 3 mii de metri altitudine, americanul de 34 de ani, mai face, în drumul lui, și câteva backflip-uri! Deși se dă de multe ori peste cap, aerul rece, de munte, îl ajută să-și pună gândurile în ordine!

Sretching-ul, ritual de seară!

Vrei să-ți închei ziua cu bine? Atunci, inspiră-te din ritualul Kaylei Nilson! Profesoara de Yoga se recuperează după efort, la fiecare apus de soare, prin exerciții de stretching! Pe americancă, statul în mâini și spagatul o fac să uite de oboseală, fiindcă îi pun sângele în circulație și îi tonifiază masa musculară!

Curiozitatea o duce tot mai sus!

Hazel Findlay, alpinistă profesionistă, își potolește setea de cunoaștere prin cățărarea pe stânci! Britanica nu ar renunța nici măcar o zi la acest sport pe care-l practică de 24 de ani! Expertă în toate formele de escaladare, Hazel este prima femeie din Marea Britanie care s-a cățărat pe stânca El Capitan, din California, înaltă de 2000 de metri!

Dus de val!

Nu știi de la cine să iei câteva lecții de surf? Urmărește-l pe Kai Lenny! Surferul profesionist practică acest sport de 22 de ani! Nu degeaba prietenii cred că este un Poseidon al Pacificului de Nord! Doar tridentul i-a lipsit din mână, anul acesta, când a urcat pe valurile înalte de 30 de metri, din orașul Nazaré, Portugalia!