Uite gheața, uite ceața

Se apropie iarna, așa că poți să iei lecții de hochei pe gheață. Te învață profesioniștii Torrey Mitchell și Peter Lenes. Tehnica lor presupune să dai pase atât de rapide, încât bagi rivalii în ceață.

Regele cascadelor

Dane Jackson, practicant profesionist de rafting, are parte de liniște doar în apele tulburi de pe munte. La 26 de ani, americanul își ia caiacul și coboară cascade înalte de peste 30 de metri. Dane s-a aventurat și pe cascada Salto del Maule, din Chile. I-a ieșit perfect!

Serena Williams rezistă

Când nu exersează lovitura de rever pe terenul de tenis, Serena Williams își consumă energia în sala de fitness. Ea nu vrea doar să mânuiască racheta cu toată forța. Fostul lider mondial își creste și rezistența la efort. Pentru asta, Serena face exerciții cu greutatea corpului pe care le combină cu mult cardio.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

A ajuns jos de tot

Freediver-ul Arnaud Jerald nu dă niciodată înapoi în competitiile cu el însuși. Francezul s-a scufundat la 112 metri adâncime în orașul Kalamata din Grecia, ca să-și întreacă limitele fizice și mentale. În plus, el și-a depășit și propriul recordul mondial la scufundări din 2019, când a ajuns la 108 metri adâncime.

Un munte de poze

Cele mai frumoase poze pentru conținutul online se fac direct de pe vârfurile munților! Nu mă crezi? Privește-l pe blogger-ul Jackson Groves. Australianul a învățat cum să se cațere pe stânci și ghețari înalți, ca să ajungă în locuri unice din lume, numai bune de fotografiat! Prin postările lui îi încurajează pe fani să călătorească!

Cel mai bun de pe teren

Nu ai curaj să intri pe teren în meciurile de fotbal cu prietenii? Învață cum să dai pase de la freestyler-ul Johan Trambouze. Francezul îți arată cum să driblezi în viteză, până la poartă, fără să te impiedici de nimeni. Ți se pare complicat? Începe cu o mișcare ușoară: dă mingea prin stânga adversarului și recupereaz-o prin dreapta!